Wierszyk miłosny

Justynko śnie o tobie w nocy, a rano zapominam o snach, ale za to cie bardzo kocham, na całym świecie tylko ty jesteś dla mnie najważniejsza, gdy się spotykamy czuje w serduszku ciepło, bo jesteś przy mnie, gdy cię dotykam to czuję ciepło, gdy się do ciebie przytulam czuje ze jesteś przy mnie i że bardzo mnie kochasz, że jestem przy tobie, gdy cię nie ma jest mi smutno, i tęsknię za twoim dotykiem i za przytulaniem, gdy patrzę w twoje oczka widzę w nich błysk gwiazd, jak patrzę na twój uśmiech to promieniujesz się i czerwonisz się na policzkach.

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • konfiguracja 09.05.2019
    Wierszyk? Wyznanie, którego treści nie oceniam. Zapis pikuje w grafomanię. Na pewno w mailu by się odnalazł, ale nie jako publikacja na portalu o ambicjach literackich. Błędy w zapisie.
    Jedynka.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania