***

Amba, chrum.

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Adam T 10.11.2016
    No i dobra, nie ma, to nie ma. A ja znów czytałem w pracy na telefonie i w domu chciałem skomentować... I mam za swoje! W pracy się pracuje a nie czyta. Chce tylko napisać, że piszesz kapitalnie i szkoda, że tylko dla siebie. Wypatruję Twoich nowych "chwilówek" na opowi:) Od tej chwili chcesz czy nie chcesz, piszesz też dla mnie, bum ta ra ra :)
  • Quincunx 21.11.2016
    Mistrzunia Przynętę przetrzymam więc o jedną chwilkę dłużej, Panie Adam T.
    Jak bum cyk.
    Miło, więc dziękus Panus.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania