Wstrętny wiersz

Myślę że to nawet fajne

gdy spotykasz nagą pannę

 

Myślę że to nawet miłe

kiedy tata cię nie bije

 

Myślę że to nawet skromne

gdy w pośpiechu ściągasz spodnie

 

Myślę że to nawet dziwne

kiedy ktoś ma oczy piwne

 

Myślę że to nawet brzydkie

gdy kurczaka wpieprzasz chytrze

 

Myślę że to nawet śmieszne

kiedy ktoś pod tobą westchnie

 

Myślę że to nawet dobre

gdy wieczory są już chłodne

 

Myślę że to nawet głupie

gdy uczucia masz już w dupie

 

Myślę że to nawet wstrętne

gdy ktoś pisze takie wiersze

 

 

sawIS FJ

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • misia25085 12.05.2017
    Hahahaha genialne
  • KarolaKorman 12.05.2017
    Rzekłabym, że raczej zabawne nie wstrętne :)
  • BezimiennaOna 12.05.2017
    ahahah dziękuje bardzo :) koc wyrzuciłam, tak mi ciepło się zrobiło :)
  • Neurotyk 15.05.2017
    Ze głupie ze nawet śmieszne :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania