]...

...

Średnia ocena: 4.3  Głosów: 9

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (11)

  • Sky300 18.12.2015
    "Zanim zaśniesz, POMYSŁ o tym, czego Ci brakuje." ~ zamiast "pomysł" chyba powinno być "pomyśl".
    "Zanim zaśniesz. wymyśl proszę, na co zasługujesz." ~ zamiast kropki po "zaśniesz" chyba miał być przecinek.
    "Zanim zasnę, ty wypełnisz moje sny." ~ stwierdzenie raczej nielogiczne. Nie można śnić o kimś, kiedy jeszcze się nie zaśnie.
    ~ Moim zdaniem powinnaś rozdzielić wersy z "Zanim zasnę..." i "Zanim zaśniemy..." na dwie strofy tak, aby cały wiersz podzielony był na trzy zwrotki.
    Ogólnie to wiersz jakoś do mnie nie dotarł, nie stworzyłaś też jakiś ciekawych cytatów. Na razie nie chcę oceniać, ponieważ może to ja nie rozumiem czy coś. :P
    Pisz dalej, czekam na kolejne twoje teksty ^^
  • patyy 18.12.2015
    Zwrotki były rozdzielone, jak to pisałam, więc nie wiem czemu się połączyły. Tak, błędy, które są wypisane są czystymi literówkami, których nie zauważyłam, czytając to trzy razy xd

    Jeżeli chodzi o ostatn błąd, któey wypisałeś, jest to przenośnia, jakby to krótko wyjaśnić. Zanim zasnę będę tak długo myśleć o tej osobie, że ta pojawi się w moich myślach.
  • Sky300 18.12.2015
    patyy, właśnie dlatego nie wystawiłam oceny, wiem, że nie należy naruszać wizji poety ;P Teraz śmiało mogę dać 4 :)
  • ausek 19.12.2015
    patyy ładny wiersz:) Spróbuj postawić kursor (w edycji) na początku zdania, które ma być niżej i kliknij enter. U mnie poskutkowało :)
  • KarolaKorman 18.12.2015
    A mnie się bardzo podobał :) Takie marzenie zakochanej dziewczyny, bo czymże jest innym pragnienie, by ktoś, o kim sami myślimy, pomyślał o nas przed snem. 5 :)
  • patyy 18.12.2015
    Dziękuję :)
  • elenawest 18.12.2015
    Ładne. Też wyłapałam te błędy, co Sky300. Zostawiam 4.
  • patyy 18.12.2015
    Dziękuję.
  • Rasia 18.12.2015
    "Zanim zaśniesz, pomysł o tym" - tutaj jeden pomysł się jeszcze ukrył ;)
    "Zanim zasnę, ty wypełnisz moje sny." - Ty*, konsekwentnie z dużych liter, skoro reszta tak była ;)
    Z początku trochę przestraszyła mnie ta wiązanka dwóch słów na początku, ale tekst całkiem przyzwoity. Zostawiam 5 za fajny, marzycielski nastrój, jaki udało Ci się wprowadzić ;)
  • patyy 19.12.2015
    Dzięuję :)
  • Lady_Makbet 18.12.2015
    Super piekny;) 5

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania