| Uznałem, że założe taki thread ponieważ samego kontaktu z adminami nie ma. Właściwie jest to temat do sugerowania zmian na stronie. Ja zacznę, mam nadzieję, że ktoś mnie poprze i nasz głos dotrze do założycieli. Mam nadzieję, że mylę się co do chęci pracy i nie będę musiał odejść ze strony, by dostawać jakieś twórcze opinie. A i od razu mòwię, odpuście sobie offtop.
-Oceny z komentarzem lub lista oceniających. Skończą się anonimowe kosy czy choćby tróje(natchnęło mnie bo anonimowo dostałem dziś 3 i 4, a lubię mieć uzasadnianie)
-Guzik kontaktu z administracją(to dosłownie cztery kliknięcia przy administracji, nie widzę więc problemu)
-Zwiększenie liczby modów i usunięcie auto akceptacji(skończy się publikacja tekstów, które krzywdzą ortografią) |
 | Dobra, skoro już jest ten wątek, to zostanmy tu. Powiem tak, jestem za. |
 | Sorry Daniel jestem swiadomy akcji reakcji ale zginela ona posrod shitstormu, offtopu i bezsensownych tematow. |
 | Obawiam się, że Twój wątek też może zginąć. Nie lepiej byłoby po prostu odświeżyć tamten. Poza tym wydaje mi się, że napisanie co jest potrzebne, a czego nie ma, nie wystarczy, bo to już było. Myślę, że trzeba nawiązać kontakt z Adminem, wysyłając mu wiadomości. Nie powinna robić tego jedna osoba, bo taką łatwo spławić i zniechęcić do dalszego działania. |
 | Ja popiera wprowadzenie tych wszystko opcji, które byly wymienionone i tutaj i w akcji reakcji.
Myślę ze wysylanie wiadomości do adminow na pewno by pomoglo :-) |
 | W tym problem, nie ma żadnej metody znalezienia admina, albo ja o żadnej nie mam pojęcia. Przycisk "Kontakt" ułatwił by co trzeba
|
 | Jak dobrze wiem, na samym dole strony głównej jest przycisk "kontakt", gdzie można wysłaś wiadomość xd |
 | Mniej widoczne miejsce nie przyszło mu do głowy? |
 | Właśnie miałam to napisać... |
 | Widocznie lubi małe, tejemne miejsca gdzie nikt nie zagląda xDD |
 | Nie lepiej byłoby umieścić go np. obok opci "Mój profil"?
Ale nieeeeee, trza to dać tam, gdzie nikt nie zagląda. |
 | Jestem nikim, bo zobaczyłam to ode razu jak załozyłam konto ;-;
Może to własnie jest dla utrudnienia xDD |
 | Darujcie sobie offtop. |
 | Jak to nikimXD Nikt tam nie zaglądaXD |
 | Sakal niekuma xd ide czytać, żeby nie było xDDD Bayo! xD |
 | Haruu, przeczytaj to dosłownie. |
 | xDDDDDD
to przez te Greje co czytam ;-; |
 | Ja wolałabym, gdyby po prostu Admin założył gmail, i tam by wszystko ludzie pisali. |
 | Info dla użytkowników*:
Przez takie dublowanie wątków, zamiast odświeżanie starych robi się tu bałagan |
 | Przepraszam bardzo. Uznałem, że tak będzie szybciej. Może to nie pasować, ale zauważyłem, że nowe wątki utrzymują się lepiej niż offtopy, głównie ze względu na spot na głównej. |
 | Popieram wszystko oprócz usunięcia Autoakceptacji. Można pozbawić jej tylko tych użytkowników, którzy mają problem z ortografią, a nie od razu wszystkich. Mnie bardzo wkurzało, kiedy musiałam czekać na pojawienie się mojego opowiadania. |
 | A problemu z otrotografią nie mam. |
 | *ortografią |
 | Może fakt, że usunięcie ogółem to marny pomysł, sądze jednak, że trudno byłoby spełnić twój pomysł Kolwiek. Chyba, że opowi ma dobrych programistów, wtedy autoamtyzacja byłaby możliwa. |
 | Myślę, że MrJ ma rację. Może i czekanie wkurza, ale odbije się pozytywnie na jakości. |
 | KurdeXD Sakal tuXD |
 | Po prostu na stronie powinien być czynny moderator, wybrany spośród użytkowników, np Ślepiec z Metra i to by załatwiło sprawę
Musiałby mieć oczywiście możliwość kasowania opowiadań i banowania
Oprócz niego, powinien być też moderator od Forum, z podobnymi uprawnieniami, to znaczy z możliwością kasowania gównowątków i gównopostów |
 | Slepiec próbował, ale się nie udało. Kto jeszcze często tu zagląda? |
 | Poza Top 5 oczywiście |
 | ale to są tylko pobożne prośby
to nie to,że Ślepy się nie nadawał a kto inny bardziej, po prostu admin nie chce żadnego moda i tyle gadki |
 | Admin monitoruje.
Ergo, wafla robi.
|
 | Nie wiem, czy to ten temat, ale chciałam zapytać, czy żeby zmienić maila, trzeba pisać do admina? Nie widze w panelu takiej opcji :/ |
 | Na dole masz zakładkę "kontakt", ale nie liczyłbym na zbyt wiele. Tylko wybrańcy dostępują zaszczytu rozmowy z adminem... Ale kto wie? Może jesteś jednym z nich i akurat na Ciebie admin skieruje swe starożytne spojrzenie... |
 | Nie brzmi to zbyt dobrze :/ |
 | Admin funkcjonuje na zasadzie Sfinksa ;) |
 | kiszka, powiem wam ;3 rozglądam się i widać, że sporo udogonień tu brakuje.... cięzko jest zrobić fajny portal bez wsparcia admina |
 | Ha, niby dodaję tam jakieś poprawki, ale i tak brakuje najważniejszego - moderacji... :(((((((( |
 | I administracjyjnie dużo brakuje. Usuwanie opo, zarządzanie kontem, masa różnych rzeczy
|
 | szkoda. prywatnych wiadomości nie ma, kategorii na forum też nie... taki trochę bajzel |
 | bajzel i burdel
żeby chociaż można było usuwać: posty, wątki, komentarze, opowiadania
cholernie tej opcji brakuje: USUŃ !!! |
 | a w ogóle jest ktoś kto banuje chamów i trolli? bo tak to wygląda, jakby nikt nie kontrolował co się dzieje na tej stronie |
 | sami musimy z nimi walczyć, czasami puszczały nerwy, zwłaszcza mi
że sam bym sobie dał bana :) |
 | Naomi - gratuluję dobrego przeglądu sytuacji :D |
 | no to skucha, powiem wam :3
hahahahaha, dzięki :D podoba mi się ta strona, ale ten nieogar i burdel mnie przeraża, chyba wrócę skąd przybyłam. no zobaczymy |
 | Z ciekawości.. czyli dokąd? :) Bo stary Jared szuka nowego literackiego gniazdka :) |
 | forum artefakty :3 ludzie są naprawdę w porządku, zresztą parę nicków pewnie będziecie kojarzyć... ja tam stalkerem raczej jestem i dużo tam postów nie mam, ale odważyłam się dziś po tym, jak rozejrzałam się tutaj... sorki, opowi, ale burdel tu jest straszny ;D |
 | http://forum.artefakty.pl jakby ktoś nie znał adresu |
 | Właśnie założyłem tam konto, miałem polecenie od kogoś :) |
 | a to fajnie, pewnie nie raz się tam spotkamy ;D |
 | Oby, Naomi :) Zara się tam przywitam :p ps. hahaha te opcje w profilu mnie rozbrajają XD "wiadomość od przyjaciela", "wiadomość od wroga", brakuje jeszcze wiadomości od neutrala :D |
 | hahah, no może trochę ;D ale patrz jaki dobrobyt opcji w porównaniu do tych tutaj ;D lepiej więcej niż mniej |
 | nie ważne jakie opcje, ważne jacy użytkownicy, bo to oni tworzą forum
założyłem tam konto, przekonam sie niebawem |
 | Filip, nasz opowisjki Daniel dał temu aneks jakości :p Ja biere w ciemno :D |
 | ja mam bardzo specyficzny odbiór rzeczywistości, więc niekoniecznie będzie mi się podobać to co podoba się Danielowi :) |
 | właśnie ten nick skojarzyłam od razu, gdy zaczełam przeglądać tematy tutaj :3
ale może już nie bede robić spamu i offtopu, bo to temat dla admina a nie o Danielu ;D |
 | Naomi, to i tak burdel na kołach, nie krępuj się :) |
 | no chyba że ;D ale nie muszę się do tego dokładać ;D
teraz odczułam, że brakuje mi opcji usuń :/ |
 | a jeszcze mam pytanie techniczne, co oznacza czerwona kropka przy pseudonimie w rubryce 'Ostatnio Ciebie komentowali'? |
 | to znaczek oznaczający, że ktoś, w przedziale czasowym 20 min, Cie skomentował |
 | takie powiadomienie to jest |
 | Takie zwrócenie uwagi na świeży kom: ) |
 | Spóźniłem się: / |
 | myślałam na poczatku, że po prostu 'nieprzeczytany komentarz', ale też praktyczne ;D dzięki za odpowiedź |
 | i gówno dodali |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji