Krótki wiersz.

Czy to złudzenie, czy to sen.

Me serce dzisiaj trawi lęk.

Przed tym, co nieuniknione.

By móc przed siebie iść.

Więc zostawiam tu.

Papier, a na nim strach.

Niech on sobie idzie spać.

A ja mam zamiar.

Iść na bal.

Następne częściKrótki wierszyk. Krótki wiersz.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • lea07 09.07.2016
    Świetny - tutaj powinien być ten komentarz a nie pod tamtym - 5
  • Tina12 09.07.2016
    Oki. Dzięki
  • Bardzo ładny wiersz, 5
  • Tina12 09.07.2016
    Dzięki.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania