moje wiersze - autobenefis

 

Średnia ocena: 2.9  Głosów: 15

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (20)

  • betti 09.01.2020
    A to pojechałeś...
  • bogumil1 09.01.2020
    nikt o mnie nie pamiętał, to postanowiłem sam sobie zorganizować imprezę:)))
  • betti 09.01.2020
    Lubię Twoje poczucie humoru... świetne.
  • bogumil1 09.01.2020
    betti dodałem jeszcze 2 strofę
  • Cichy człowiek 09.01.2020
    Autoreklama? No, na to bym nie wpadł. Może też tak zrobię, za rok.
    Fajne.
  • bogumil1 09.01.2020
    Benefis można zorganizować też wcześniej, nawet po kwartale, o ile będziesz miał odpowiedni dorobek i będziesz już tutaj znany. Tylko nie idź moją drogą i nie pisz wierszy politycznych i społecznych, bo czekałby Cię trudny los.
  • bogumil1 09.01.2020
    Dziękuję.
  • betti 09.01.2020
    Czytałam... ciekawe czy inni maja poczucie humoru? Jak myślisz?
  • bogumil1 09.01.2020
    To się obaczy, miejmy nadzieję, że tak.
  • bogumil1 09.01.2020
    Betti, a Ty pamiętasz od kiedy zaczęłaś pisać wiersze?
  • betti 09.01.2020
    O rany... pamiętam pierwszy przy którym płakałam, to był ''Testament mój'' Słowackiego. Tak mnie wtedy gdzieś coś w sercu bolało... chyba najpierw zakochałam się w Słowackim, a później zaczęłam próbować swoich sił, właściwie to wyrażać na kartce te uczucia, których nie potrafiłam głośno nazwać. Ale tak na serio, to moja przygoda z poezją zaczęła się z pięć lat temu. Wtedy otworzyłam szufladę...
  • bogumil1 09.01.2020
    Betti mogłabyś zaprezentować wybór swoich najlepszych, Twoich zdaniem, pięciu lub dziesięciu wierszy.
  • betti 09.01.2020
    Mam jeden ulubiony ''Ona''
  • bogumil1 09.01.2020
    Nie pamiętam czy czytałem, możesz wkleić linka?
  • betti 09.01.2020
    To zwykły wiersz, ale go lubię i uważam za najlepszy. http://www.opowi.pl/ona-a44634/
  • bogumil1 09.01.2020
    betti ja go chyba czytałem, przypominam sobie, ale nie komentowałem. Piękny wiersz.
  • Zaciekawiony 10.01.2020
    No... Baka to nie jest.
  • bogumil1 10.01.2020
    No nie, to całkiem inna indywidualność.
  • iNick 10.01.2020
    Takim rymem to możno książkę bez końca pisać, ale po co? Utwór nic nie wnoszący do niczego - zbędny.
  • indri 10.01.2020
    Sam jesteś nic nie wnoszący i zbędny. Taką Monię to chociaż wspomną po latach. A Ciebie? Chyba z bluzgami.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania