Nasze wiersze

oczywiście nam się zdaje

że piszemy je sami

w żartach tylko przyznajemy

że dyktuje je ktoś z góry

a tak naprawdę nic nie jest

przypadkowe one także już

istnieją od początku świata

są darem Bożym

jak kwiaty na łące

 

jedyni we wszechświecie

mamy wolną wolę

 

więc je upiększaszmy

od nas  zależy jak je

zapiszemy ile dodamy od siebie

 

w szóstym wymiarze

nic takiego nie piszemy

jest to dla nas zbyt ulotne

nie bardzo je również rozumiemy

bo często nie dotyczą

rzeczywiści

posiadamy uczucia tylko

w stanie szczątkowym

więc ich odbiór jest problemem

 

muszę jednak przyznać że każdy

Wasz ładny wiersz odbieramy

pozytywnie jako przyjemną kojącą

muzykę przyjemny szmer z kosmosu

do którego wszyscy należymy

 

5.2023 andrew

Następne częściNasze wybory

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania