ciekawy wiersz, przeczytałem z przyjemnością

pani Stasiu muszę powiedzieć zdanie o kręceniu erotyków

interrasowe to biało i czarnowierszenie

penetracja z finałem w komentarzach

klawiatura naszego składaka jest ustawiona i pod starego rzęcha

 

choćby poprzez nieograniczony dostęp do warg większych

zdradzają tacy myślą tusząc że konserwują szare komórki

między ustami a brzegiem pucharu włosów łonowych brak

widać nie tędy droga do zapobiegania Alzheimerowi

a i przypadkom pomniejszym

Średnia ocena: 2.7  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Narrator 7 miesięcy temu
    Żebyś równie pięknie potrafił dyskutować. 👍
  • Grain 7 miesięcy temu
    |Szkoda czasu, telewizje i naganiacze narobiły szkód nieodwracalnych. Wolę zrobić placki kartoflane na obiad.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania