Vampire Fangs 2 tygodnie temu Każda z archiwizacji będzie składała się z następujących elementów: - Państwa - Miejscowości - Rodzaju śmierci - Krótkiego opisu zgonów - Liczby ofiar - Daty zdarzenia |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo - Polska - Miejscowość – Kraków, Park Dębnicki - Rodzaj śmierci – brutalne morderstwo - Krótki opis zgonów – znalezione ciało mężczyzny (lat 41) z wieloma ranami kłutymi, głównie na obszarze korpusu ofiary oraz ranę ciętą na szyi, która była głęboka - Liczba ofiar - 1 - Data zdarzenia – do mordu doszło najprawdopodobniej w nocy z 27 na 28 września tego roku |
Bettina 2 tygodnie temu |
zsrrknight 2 tygodnie temu |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu Może ta „kronika” zainspiruje mnie do napisania nowego, ciężkiego utworu. Kto wie? Według mnie inspiracji można szukać wszędzie. Nawet w okropnościach i krwawych zabójstwach, wypadkach czy ludzkiej tragedii. |
RXA 2 tygodnie temu |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo - Polska - Miejscowość – Warszawa, Bulwary Wiślane - Rodzaj śmierci – brutalne morderstwo - Krótki opis zgonów –17 - latek został pchnięty nożem prze 15 - latkę w klatkę piersiową. Ofiara napaści trafiła w stanie krytycznym do szpitala. Zgon nastąpił w poniedziałek - Liczba ofiar - 1 - Data zdarzenia – 27 września 2024 |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu Poniżej masz linki do wspomnianych utworów, jeśli Cię interesują i chcesz je przeczytać. https://www.opowi.pl/1888-a97794/ https://www.opowi.pl/spowiedz-btk-wyznanie-seryjnego-a91959/ |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo - Polska - Miejscowość – Łęg Tarnowski (Małopolska) - Rodzaj śmierci – wypadek drogowy (potrącenie) - Krótki opis zgonów – ofiarą jest 4-latek. Przechodził przez przejście dla pieszych z matką i rodzeństwem. Prowadząc archiwizację tego wypadku nie stwierdziłem obrażeń u rodziny poszkodowanego malca. Gdy przeprowadzał rowerek w dziecko wjechała trzeźwa 54-latka kierująca samochodem typu Kia - Liczba ofiar - 1 - Data zdarzenia – 26 września 2024 |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo - Polska - Miejscowość – Kielce - Rodzaj śmierci – potrącenie przez pociąg - Krótki opis zgonów – ofiarą jest 72-letni mężczyzna, który wtargnął na tory. Został zabrany do szpitala po potrąceniu przez nadjeżdżający pociąg. Mężczyzna zmarł w szpitalu - Liczba ofiar - 1 - Data zdarzenia – 1 października 2024 |
zsrrknight 2 tygodnie temu Państwo - Polska Miejscowość - Golub-Dobrzyń Rodzaj śmierci - przygniecenie armatą Krótki opis zgonów - chłop próbował się wspiąć na armatę, armata przewróciła się i go przygniotła. Po wypadku przetransportowany do szpitala, gdzie zmarł w wyniku odniesionych obrażeń Liczba ofiar - 1 (nie licząc rozumu i godności tego biednego człowieka) Data zdarzenia - 27 września 2024 a w sumie to nawet nie jest zabawne, tylko dosyć interesujące. Z jednej strony zginąć w taki sposób to głupota, z drugiej przynajmniej odszedł, uwaga, uwaga, z hukiem xd (gdyby doszło do wystrzału oczywiście - armata od dawien dawna nie działa, a jak działała to chyba robiła za rekwizyt w jakimś filmie, jeśli pamięć mnie nie myli...) |
ZielonoMi 2 tygodnie temu |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu Powody są dwa: - nudzi mi się, więc znalazłem nowe „hobby”😉 - czytając i przeszukując Internet spotykam się z makabrą i okrucieństwem. Zdobywam wiedzę i szukam inspiracji do pisania strasznych horrorów i thrillerów np. moje najnowsze drabble 😉 |
RXA 2 tygodnie temu |
zsrrknight 2 tygodnie temu |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu |
RXA 2 tygodnie temu |
RXA 2 tygodnie temu Mam jedynie na myśli, że te rzeczy, które publikujesz jako makabryczne, kontrowersyjne czy straszne, naprawdę rzadko nimi bywają. I nie wiem, czy to kwestia różnych progów wrażliwości. Sam pewnie nie jestem w stu procentach normalny, bo kiedyś zwłoki traktowałem jak kiepsko ustawione meble kuchenne, utrudniające mi robienie śniadania, ale pierwsze słyszę, żeby kogoś intrygowały czy jarały przypadkowe raporty zgonów z sieci. No chyba że mówimy o jakimś przeglądaniu Sadistica, jeśli jeszcze działa. |
RXA 2 tygodnie temu Przy okazji gratulacje. Chyba pierwszy raz widzę Twój komentarz, który nie dość, że w temacie, to jeszcze niepozbawiony sensu. |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu Jak chodzi o raporty zgonów, to jest to dla mnie kopalnia wiedzy, którą mogę wykorzystać przy tworzeniu utworów. |
Bettina 2 tygodnie temu https://youtube.com/shorts/oTj8JUjh-jk?si=AxftE0r255GErZ_W |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo - Polska - Miejscowość – okolice Strumian pod Goleniowem (woj. zachodniopomorskie) - Rodzaj śmierci – wypadek samochodowy - Krótki opis zgonów – ofiarą jest jeden z kierowców. Zginął na miejscu. Dwie osoby trafiły do szpitala po czołowym zderzeniu dwóch samochodów osobowych - Liczba ofiar - 1 - Data zdarzenia – 2 października 2024 |
Techniczny Pawarotti 2 tygodnie temu |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo - Polska - Miejscowość – Wiskitki (powiat żyrardowski) - Rodzaj śmierci – śmierć w pożarze - Krótki opis zgonów – w pożarze domu spłonął 4-letni chłopczyk - Liczba ofiar - 1 - Data zdarzenia – 30 września 2024 |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo - Polska - Miejscowość – Kobyla Góra - Rodzaj śmierci – morderstwo w rodzinie - Krótki opis zgonów – chora psychicznie 48-letnia kobieta zabija swoje dwie córki (miały 7 i 13 lat). Jedna zginęła uduszona, drugą (starszą) matka zabiła zadając nożem kilkadziesiąt ran kłutych i ciętych w różne części ciała. - Liczba ofiar - 2 - Data zdarzenia – 20 kwietnia 2023 UWAGA – do morderstwa dziewczynek doszło 20 kwietnia 2023, ale postanowiłem zarchiwizować dzisiaj (3 października 2024) zbrodnię, bo Sąd Okręgowy w Kaliszu postanowił, że 48-letnia kobieta z Kobylej Góry, która zamordowała swoje dwie córki, zostanie umieszczona w zakładzie psychiatrycznym |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu - Państwo – Polska - Miejscowość – Bobrowniki pod Łowiczem na drodze krajowej nr 70 w woj. łódzkim - Rodzaj śmierci – wypadek samochodowy - Krótki opis zgonów – w zderzeniu dwóch pojazdów 21-latek kierujący samochodem osobowym zginął na miejscu - Liczba ofiar - 1 - Data zdarzenia – 2 października 2024 |
SwanSong 2 tygodnie temu "Wiem, że to może wydawać się chore, ale znacie mnie z bardzo ostrych, brutalnych oraz kontrowersyjnych pomysłów i utworów. " Nie, znamy cię z żałosnych, pozbawionych emocji i kunsztu literackiego wypocinach, które z trudem można uznać za opowiadania. Roją się od błędów, nie zbudzają żadnych uczuć prócz uśmiechu politowania. Tyle sprostowania. Jak widać, nadal idiotycznie wierzysz, że ktoś uważa cię za kontrowersyjnego i ostrego, bo czytasz albo piszesz o morderstwach. Zamiast tego poczytaj dobrą książkę lub zapisz się na kurs pisania, bo na razie fatalnie to wygląda. |
Vampire Fangs 2 tygodnie temu P.S. Jesteś najgorszym z trolli na tym portalu. Uroczyście mianuję cię na Króla Trolli Opowi. Nie dziękuj, tylko spadaj do Afryki prostować banany!!! |
SwanSong 2 tygodnie temu |
SwanSong 2 tygodnie temu |
Vampire Fangs ponad tydzień temu |
ZielonoMi ponad tydzień temu |
wikindzy ponad tydzień temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji