| Kształć się na potęgę. Może kiedyś nas zaskoczysz własną teorią na temat konserwatyzmu xD |
 | Lepiej późno niż wcale... |
 | Ktoś pisał coś? A nie, to tylko wiatr znad wysypiska |
 | Nisko orbitujący myśliciel
Szedł taki jeden co myślał że idzie przez wieś
ciurkiem poglądów mądrości wieszcza gubił
z worka co jego domem był
trafił na przystań gdzie dorosłych ludzi spotkał
żadnych nastoletnich slamerów co kupią tanią bzdurę
i na nic zdały się gromowładne słowa rzucane niskim tonem
obśmiane zostały twierdzenia z założenia nieomylne
poeta ów wpierw zgładzić chciał miejsce i pożogę zostawić
w odpowiednim momencie ktoś mu o mitomanii wspomniał
i zatkał otwór słowny pytaniem jak rozumie konserwatyzm
własnymi słowami |
 | Frustracja. |
 | Jak ja się cieszę że ty jesteś tylko sprytny zamiast inteligentny xd
Dawaj dawaj, ludzie tu patrzą i widzą a ty jesteś tak głupi że próbując mnie wysmiac pokazujesz swoje słabości xd igrzyska żenady, dawaj clownie, znasz jeszcze jakieś sztuczki?
Dzięki za poprawę humoru |
 | Może zmienić na "nisko orbitujący, mazurski myśliciel"? |
 | Sorki, Ale ja mam kogo pocieszsć. |
 | No nie bądź taka, pociesz adasia xd |
 | Kształc się grzesiu kształć, może coś poza workiem w życiu osiągniesz... |
 | Nie odsłaniaj się aż tak bo za miesiąc nawet bogi będzie wiedział jak ci pojechać xd chociaż skoro lubisz... to co cię jeszcze boli?
Jak się postarasz to może odpisze ci wierszykiem |
 | Mnie nic nie boli, przestałem tylko tolerować wiejskich przygłupów, co się uważają za mędrców. Tyle, dorabiaj sobie jakie chcesz teorie. I myj się, żeby znajomi nie musieli po tobie pokoju wietrzyć jak przychodzisz. |
 | "Kurwa, Adaś, ale może byś się umył jak goście przychodzą." XD przestań się kompromitować, oni się skleja w końcu że masz tak wybrakowaną empatię, że myślisz że mi pojedziesz tym co cie boli w tobie XD |
 | Przynajmniej o wiejskiego przygłupa nie protestujesz. To już coś :) |
 | Ale ja w ogóle nie protestuję temu co piszesz bo po co? :) znasz mnie kilka lat i znasz mnie tak powierzchownie, że jedziesz mi tym co boli ciebie w tobie. Nie masz o mnie zielonego pojęcia to czym mam się przejmować? W dodatku nie możesz mnie zniszczyć, bo mogę zrobić ci to samo. Pozostaje przemoc fizyczna a na to jesteś zbyt leniwy. Czym mam się Adaś przejąć? Tym że jesteś pozerem co już nie z przerażeniem, a rezygnacją patrzy na swoje życie? Chyba, że prowokujesz mnie żebym odpisał co ja o tobie myślę? Przecież wiesz co mogę napisać, więc po co mam to robić? Nie będę wspierał tego typu autoagresji.
Jest mi zwyczajnie przykro, bo jesteś przykrym człowiekiem, ale nie warto ci tego tłumaczyć nawet |
 | https://www.youtube.com/watch?v=Rsa4x79MjQM
2:53:49
Odcinek "miasto dziwakow"
Może chociaż bajkę zrozumiesz |
 | Trudno protestować przed prawdą... Ogladaj bajki dalej, to twój poziom :) |
 | I już zupełnie na koniec tobie napiszę, zachowaj dla siebie mitomańskie teorie niedouczonego buraka. Twoja noga nie przekroczy więcej progu mojego domu. Nawet jak będziesz znowu płakał, że jesteś bezdomny i nie masz co jeść... |
 | Niech ci instytucje pomagają, a nie prywatna inicjatywa, bo jesteś przeciwny hahahaha |
Część postów została ukryta (302)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Dziwne jest nie obserwowania socjotechnik które mają nas być może do czegoś przygotować |
 | Ali, uznałeś tę przepowiednie za prawdopodobną? Bo nie widzę tego xd |
 | Ja lubię przepowiednie, nie wierze w nie, ale lubię. to ciekawy fenomen socjologiczny. |
 | A gdyby ci powiedzieć, że jutro środa to uwierzysz? |
 | Przecież oficjalnie uznane przepowiednie itp to celowa manipulacja kościoła, po coś to robi, czy nie? |
 | Że Chiny zajebią ruskim Syberię? Po co tu przepowiednie, oni już tam są. Ponad 50 milionów chinoli. |
 | Z przepowiedniami trzeba mieć szczęście, dla przykładu jak taki grzesiu będzie przez 50lat głosił, że Chiny zaatakują Rosję to może się w końcu wydarzyć |
 | Tylko to przepowiednia z tamtego stulecia kiedy Chiny były kupą gówna |
 | Zupełnie jak horoskopy... miałam w robocie kumpla zafascynowanego horoskopami i był pewien po moim znaku zodiaku, że mnie tym zainteresuje. Biedak się rozczarował xD |
 | Nie, mnie chodzi o część, że tylko polska ocaleje xd |
 | Ty koziorożec? |
 | Gdzie brak rozumu tam se ludzie gusła wtykają. |
 | Nie, daję ludziom raka |
 | Wodny znak, to może miał nadzieję, że popłyniesz... xD |
 | On też rak, więc pewnie tez chciał popłynąć. |
 | XD |
 | Czekaj, bo chyba pomyliłem. Bo to chyba on przepowiedział.
Ucieszysz się z jego zawodu Adamie
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Alois_Irlmaier |
 | Dekarz? |
 | Biedak, doświadczalnie dowiedział się, że podobieństwa rzadko się przyciągają xD |
 | Więc to może nie katolicka przepowiednia :) murarz |
 | 😂 |
 | z zawodu murarz. Irlmaier miał odkryć swoje zdolności jasnowidzenia w wyniku urazu głowy, którego doznał w wypadku |
 | XD |
 | To dopiero teraz dowiedziałeś się o czym pisałeś? |
 | A wystarczyłoby zajrzeć do podręcznika od fizyki, dział o magnesach xD |
 | Ty jak widać nie musiałeś upadać, albo może przy porodzie upadłeś, że taka energia ciebie przyciąga? |
 | Mazurska inteligencja widać hermetyczna bardzo |
 | Idź do lekarza, masz przed sobą te dwadzieścia lat życia, nie szkoda Ci? |
 | Dobra, wracam do dżina-alkoholika z depresją i skłonnością do przemocy. |
 | A co myślisz o objawieniach fatimskich miszczu musgu? |
 | O to o tych objawieniach boguś gadał |
 | Nie rozumiem pytania, co mam myśleć? |
 | Znam, co myślę o objawieniach uznanych przez kościoł - napisałem |
 | Ta, kto chce wstać z ptakami, ten powinien iść spać razem z nimi... bawcie się dobrze. |
 | Chyba że jest sową. |
 | Heja Ela |
 | Spokojnej nocy |
 | Z twoim myśleniem jak z twoim rapem, gdybyś miał w wiosce gitarę, to może byś lubił rocka. |
 | Oglądali True Detective? Dziś nowy odcineczek. |
 | Jutro siądę do tego, polecałeś wcześniej |
 | Dobrze ryje banię, chociaz w tym roku za numer jeden póki co uznaję Reachera. |
 | Głównie podobienstwa sie przyciagaja. Taka teoria w dwie strony. |
 | Twój facet też miał nos jak kartofel bettino? |
 | Czesto ktos usmiecha sie do ciebie, a ty myslisz, ze mu sie podobasx. A on, ze ty jestes ladny. |
 | Dobranoc. |
 | Nowe odcinki są w poniedziałki. |
 | https://www.youtube.com/watch?v=rOq8O8Zia6s
Nie zgadzam się ze wszystkim co mówi, ale często mówi bardzo ciekawie |
 | F |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji