Ci myślicie o mojej serii "Kaleka Księżniczka z końca świata"?

LittleDiana
8 miesięcy temu
Potrzebuję szczerych opinii.
Seria oczywiście dostępna na moim profilu na opowi.pl
Wyraz bez twarzy
8 miesięcy temu
Pamiętasz nas ?
Moczybober
8 miesięcy temu
Albo mnie ?
A mnie?
Mniszka
8 miesięcy temu
A, mnie ?
Moczybober
8 miesięcy temu
droga_we_mgle
8 miesięcy temu
LD, jedynym sensownym sposobem na zdobycie feedbacku jest po prostu robienie tego samego dla innych.
droga_we_mgle
8 miesięcy temu
Inne sposoby typu zakładanie tego wątku i/lub reklamowanie swojej twórczości na wątkach do tego przeznaczonych bez tego na dłuższą metę nie zadziałają
Where Is My Mind
8 miesięcy temu
LittleDiana, Ci myślimy, że Fajnie wpadać na foruma
Moczybober
8 miesięcy temu
Ja, nie doczytałam do końca. Utknęłam zaraz na samym początku, jak ... czekaj zaraz obadam gdzie.
Moczybober
8 miesięcy temu
Do dwójki, jak nawalony tatuś oglądał tv, już nie zdzierżyłam. Tatuś pijak, tatuś z komputera, wózki inwalidzkie, kalectwo, nieszczéścia, ktoś trafił jakąś kurwakumulację syfu w tej loterii, polazłam od razu po flaszkę i obadałam wiadomości, czy czasami nie spadają bomby atomowe. nie spadają. Szkoda.
W tej twojej bohaterce nie lubię tego że próbuje się odnaleźć w tym gównie, powinna przestać bredzić, przyznać że trafiły jej się wszystkie hójowe dramy i czas to zakończyć jak najszybciej i podaje możliwe bezpieczne rozwiązania problemu, szubienica, gilotyna, trucizna, wóda, narkotyki ... bez ckliwości, pierdolenia o cudach etc. Będzie tylko gorzej i będzie bolało.
Jak dla mnie piszesz z jakąś nadzieją, nie lubię tych wszystkich aktywisty danych naiwnych bzdur.
Moczybober
8 miesięcy temu
*aktywistycznych naiwnych bzdur
Moczybober
8 miesięcy temu
Bronimy, pomagamy, tworzymy wspólnotę, to tak nie działa. Czujemy obrzydzenie, zażenowanie, wstyd. Tak to działa. Potrafimy się przyzwyczaić, to wszystko. Czy potrafimy pokochać tych wszystkich nieszczęśników ? Wg mnie nie potrafimy, potrafimy wypełnić obowiązek...
Moczybober
8 miesięcy temu
Czy ktoś uwięziony w tym świecie, bardziej niż inni, potrafi stworzyć sobie lepsze warunki wegetacji, chuj wie. Nawet nieszczęśnik Cioran, potrafił odnaleźć w tym syfie, jakiś urok, wartość, radość. Ja nie umiem.
Moczybober
8 miesięcy temu
Odzywaj się głupia cipo, to może jeszcze ktoś , coś, napisze.
droga_we_mgle
8 miesięcy temu
@Moczybober a tak dobrze Ci szło... Ale trzeba było rzucić mięsem w ostatnim wpisie...
Wyraz bez twarzy
8 miesięcy temu
Odpierdol się, dobrze napisała " od serca " , a nie tak jak Ty, monetyzerko.
Angelina
8 miesięcy temu
Monetyziara przyleciała klepać mądrości z uniwersytetu ? Mądrości, których nie ma poza uniwersytetetami dla uprzywilejowanych ?
Wyraz bez twarzy
8 miesięcy temu
Na to wygląda, strofuje. Poucza. Pocieszające jest to, że nie dla wszystkich uprzywilejowanych znajdzie się miejsce na uniwersytecie 😀
Angelina
8 miesięcy temu
Tak. Część jebnie wypasionym dupskiem w ziemię 😁
Wyraz bez twarzy
8 miesięcy temu
Pierdolnie Armanim w glebę i poleci z płaczem do tatusia.
Angelina
8 miesięcy temu
Zderzenie wersacze z rzeczywistością potrafi zaboleć.
Wyraz bez twarzy
8 miesięcy temu
Tak.
Angelina
8 miesięcy temu
Tak.
Angelina
8 miesięcy temu
Amen.
Wyraz bez twarzy
8 miesięcy temu
Amen .