Ci myślicie o mojej serii "Kaleka Księżniczka z końca świata"?

LittleDiana
rok temu
Potrzebuję szczerych opinii.
Seria oczywiście dostępna na moim profilu na opowi.pl
Pamiętasz nas ?
Moczybober
rok temu
Albo mnie ?
A mnie?
Mniszka
rok temu
A, mnie ?
Moczybober
rok temu
droga_we_mgle
rok temu
LD, jedynym sensownym sposobem na zdobycie feedbacku jest po prostu robienie tego samego dla innych.
droga_we_mgle
rok temu
Inne sposoby typu zakładanie tego wątku i/lub reklamowanie swojej twórczości na wątkach do tego przeznaczonych bez tego na dłuższą metę nie zadziałają
LittleDiana, Ci myślimy, że Fajnie wpadać na foruma
Moczybober
rok temu
Ja, nie doczytałam do końca. Utknęłam zaraz na samym początku, jak ... czekaj zaraz obadam gdzie.
Moczybober
rok temu
Do dwójki, jak nawalony tatuś oglądał tv, już nie zdzierżyłam. Tatuś pijak, tatuś z komputera, wózki inwalidzkie, kalectwo, nieszczéścia, ktoś trafił jakąś kurwakumulację syfu w tej loterii, polazłam od razu po flaszkę i obadałam wiadomości, czy czasami nie spadają bomby atomowe. nie spadają. Szkoda.
W tej twojej bohaterce nie lubię tego że próbuje się odnaleźć w tym gównie, powinna przestać bredzić, przyznać że trafiły jej się wszystkie hójowe dramy i czas to zakończyć jak najszybciej i podaje możliwe bezpieczne rozwiązania problemu, szubienica, gilotyna, trucizna, wóda, narkotyki ... bez ckliwości, pierdolenia o cudach etc. Będzie tylko gorzej i będzie bolało.
Jak dla mnie piszesz z jakąś nadzieją, nie lubię tych wszystkich aktywisty danych naiwnych bzdur.
Moczybober
rok temu
*aktywistycznych naiwnych bzdur
Moczybober
rok temu
Bronimy, pomagamy, tworzymy wspólnotę, to tak nie działa. Czujemy obrzydzenie, zażenowanie, wstyd. Tak to działa. Potrafimy się przyzwyczaić, to wszystko. Czy potrafimy pokochać tych wszystkich nieszczęśników ? Wg mnie nie potrafimy, potrafimy wypełnić obowiązek...
Moczybober
rok temu
Czy ktoś uwięziony w tym świecie, bardziej niż inni, potrafi stworzyć sobie lepsze warunki wegetacji, chuj wie. Nawet nieszczęśnik Cioran, potrafił odnaleźć w tym syfie, jakiś urok, wartość, radość. Ja nie umiem.
Moczybober
rok temu
Odzywaj się głupia cipo, to może jeszcze ktoś , coś, napisze.
droga_we_mgle
rok temu
@Moczybober a tak dobrze Ci szło... Ale trzeba było rzucić mięsem w ostatnim wpisie...
Odpierdol się, dobrze napisała " od serca " , a nie tak jak Ty, monetyzerko.
Angelina
rok temu
Monetyziara przyleciała klepać mądrości z uniwersytetu ? Mądrości, których nie ma poza uniwersytetetami dla uprzywilejowanych ?
Na to wygląda, strofuje. Poucza. Pocieszające jest to, że nie dla wszystkich uprzywilejowanych znajdzie się miejsce na uniwersytecie 😀
Angelina
rok temu
Tak. Część jebnie wypasionym dupskiem w ziemię 😁
Pierdolnie Armanim w glebę i poleci z płaczem do tatusia.
Angelina
rok temu
Zderzenie wersacze z rzeczywistością potrafi zaboleć.
Tak.
Angelina
rok temu
Tak.
Angelina
rok temu
Amen.
Amen .

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji