| Cola czy Sprite? |
 | ...
Idę napisać opowiadanie. Proszę o zgodę na wykorzystanie Twojego nicku. Jeśli ktoś jeszcze chce, proszę zgłaszać się tu lub pod Pitoleniem. |
 | Na wykorzystywanie nicków łasa jestem. Zgłaszam się. :D |
 | Ja też się zgłaszam xD |
 | Jo tysz, co mi szkodzi |
 | Ja też, Moni, użyj mego nicka:) |
 | Okej, pięciu starczy. XD |
 | XD wstawisz w nocy, czy nad ranem? |
 | Pewnie w południe, zamierzam się do tego przyłożyć. |
 | Ok:) |
 | O nie! Wykorzystywanie nicków ludzi z opowi jest do dupy poniżej kryrtyki i chujowe bla bla bla... *klask klask klask* klaskam sam sobie! |
 | Widocznie Moni zmieniła poglądy XD |
 | Ślepy to robił dobrze, poszukaj go na FB i poproś o jego opowiadanie. |
 | Czyli slepy dobrze robi, a reszta nie? |
 | Przeciez to tylko nick. Jak można podstawić pod imię zle lub dobrze? |
 | Moni zmieniła poglądy?! Ktoś o jej sztywnych zasadach i ustabilizowanych poglądach? Nie możliwe! Nic mnie nie obchodzi, to jak coś ktoś robił. Niech mu będzie na zdrowie. |
 | To proste, jego opowiadanie ma przemyślaną, złożoną fabułę. Postacie mają wady i zalety oraz co najważniejsze, nie są przesadzone. Są źli i dobrzy, ale to nie efekt lubienia bądź nielubienia, a wyborów tych, którzy się zgłosili. A no i tak, zgłaszano się. Ponadto można było opisać czego po naszej postaci oczekujemy. A wy dawaliście coś pisanego na kolanie i jak najszybciej, to tak jakby porównywać ochłapy jedenastolatki do Szekspira. |
 | *niemożliwe |
 | To nie kwestia wykorzystywania nicków w takim razie. :D |
 | Wychodzę stąd nie będę po raz piąty, przerabiał tej samej rozmowy. |
 | Pa pa, nie zamierzam się tym przejmować. |
 | Zostawić was na chwilę... I te porównania, ten Nazaret na kolanie vs Szekspir i jedenastolatka wykorzystujący nicki z opowi, ta gloryfikacja kogoś tam, bo nie na kolanie, bo jego postaci są przemyślane i opowiadanie napisane na biurku, względnie poświęcono mu minutę chłodnych rozważań... Rany. |
 | To jest właśnie Opowi ^^ |
 | Nie, johnny, to jest bezsensowne i beznadziejne przypieprzanie się w kółko do tej samej rzeczy, innymi słowy: są tacy, którzy lubią pisać po swojemu różne głupotki, dla śmiechu i zabawy - i tacy, którzy tym gardzą, bo to nie wyższa literatura i zaśmiecanie opowi ;) |
 | To miałem na myśli, kiedy pisałem komentarz wyżej :) |
 | Moni a według ciebie moje i Eleny opowiadanie z nickami było dobre???? Bo nie ogarniam, po wszystkich jedziesz, a sama stworzysz na pewno podobne opko ;) |
 | Karo, i tu się mylisz, bo Moni przemyśli sprawę i nie napisze tego na kolanie. |
 | Karo, ale wasze opko było właśnie tym przemyślanym. Przynajmniej na tyle, aby trzymać się kupy. |
 | oj, dziękuję ;) |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji