| Założenie strony podobnej do opowi jest trudne? I da się stworzyć coś podobnego na wixie albo wordpressie? |
 | Pytaj panów Neurotyków i Teodorów. Oni się na tym znają i być może się tu wypowiedzą. |
 | na wixie nie, bo to bardzo ograniczona platforma, takie szybkie stronki.
Na WP owszem. Buduję sam. |
 | Konkurencja będzie? |
 | Strona z dobrym nadzorem. Czytaj z dobrym adminem. Coś takiego jak opowi.pl, można stworzyć nawet na swoim blogu, przy założeniu, że będziesz czuwał nad całością i mądrze zorganizujesz wrzucane teksty, komentarze i stworzysz coś w rodzaju forum, bądź czatu i tak zwanego priv, czego osobiście brakuje mi tutaj... ;-) |
 | Nie konkurencja bo Opowi ze swoim "poziomem" i regulaminrm ktorym wszyscy sie podcieraja jest bezkonkurrencyjne ;)
Na Opowi bede lowil tylko talenty do siebie ;)
|
 | Ale są jakieś szablony by można było dodawać opowiadania czy wszystko samemu zrobić na takim wp? |
 | Sa pewne wryczki (pluginy), i od biedy mozns zlozyc taki serwis z dodawaniem opek, ptofilem uzytkownika, powiadomieniami o aktywnosci znajomych (obserwowanych) jednak by bylo to spojne i edyetyczne, przejzyste ( nie ma jedej wtyczki do WP ktora to ogarnia razem) trzeba albo znac arkusze stylow css i samemu zmodyfikowac wyglad albo zlecic to projektantom stron programistom co wiaze sie z wydaniem 1000 - 5000 zl w zaleznosci od stopnia i zakresu modyfikacji wtyczek.
Mozna tez zamowic taki serwis na WP oryginalnie stworzony dla nas i niepowtarzalny. 10 tysiecy zlotych minimum w gore.
I mozna, najgorsza droga, zrobic wszystko na WP z tego co darmowo oferuje czy darmowe wtyczki, bez modyfikacji. Cos takiego stworzyl Teodor. |
 | wryczki - wtyczki |
 | Czyli trudno :) Pewnie dlatego nie ma innych stron jak opowi. Ewentualnie lol24.pl ale to trochę coś innego |
 | Czym się różni od Opowi? |
 | Opowi jest tylko pod opowiadania a lol bardziej zlozony |
 | A tak szczerze - wolisz siedzieć na lolu czy tutaj? ;) |
 | Tutaj bo jest fajna atmosfera, ale Lola też często odwiedzam |
 | No tak. Fajnie jest być na kilku portalach jednocześnie, bo na ten sam tekst lub utwór każdy spogląda inaczej. I to jest fajne, naprawdę fajne - można wyrobić sobie w miarę obiektywną opinię, co bez kogoś z zewnątrz jest dość trudne :) |
 | Ja też lubię opowi, ale zawsze uciekam jak zaczyna się robić toksycznie :D |
 | A mnie (nie mam wielkiego doświadczenia) się tu bardzo podoba. Jest nietypowo, swojsko i oryginalnie. I opór osób tu przezajebiście pisze.
|
 | Opowi to największe rakowisko |
 | Ale każdy by chciał siedzieć z takimi rakami |
 | Jasne że nie |
 | Patrząc, ile osób tu zakłada konta, jest mizernie, raczej to miejsce jest omijane :)
Dobrze, się załapałem kiedyś :) |
 | Czasy świetności opowi powoli mijają.
|
 | Motywując podejście. |
 | Nie, tylko się zmieniają. Są inni userzy po prostu :) Inni w znaczeniu: nowi. I inni po prostu :) |
 | I cóż, że surma w niebie gra,
By nowym bytem świat odurzyć?
Nie każdy śmiech się zbudzić da!
Nie każda łza się da powtórzyć!
B. Leśmian
|
 | Jak słucham tych alimentów, to rzygać się chce. Czasy świetności powoli mijają i mizerota i głupota i miernoty.A kim wy jesteście? Lepsi Polacy? Nikt nie jest nie zastąpiony, przyjdą lepsi. A wy którzy stawiają się w szeregu autorytetów opowi. jesteście tacy sami. |
 | Lamentów* |
 | Ali menty |
 | Lamy Enty |
 | Plucie lamy |
 | Betinka Cicho |
 | Ciacho |
 | Ala ma mendy |
 | pluskwy |
 | Krzyś ma owsiki |
 | ze ściany |
 | grzybki na stópkach |
 | Pieczarki na owsie |
 | Na kupie końskiej |
 | Owsiki w kupie |
 | owsiki kupię |
 | Owsiak, ty przygłupie |
 | Przy głupie stoje |
 | Głupie "Ich Troje" |
 | Trzech królów |
 | Mie siema nalerzy, mam horom curke |
 | Owsiki w nocy wychodzą i grasują po dupie. |
 | Poproszę o dowód |
 | Eeee no ja nie mam, ale wiem, że tak jest z sieci. |
 | Nocne drobiazgi nie mają co robić, to wychodzą się rozmnażać. Lubią ciepło koludry. |
 | Kołdry;) |
 | Glisty ludzkie to są dopiero obrzydliwe |
 | Słodkie robaczki |
 | Tasiemiec uzbrojony |
 | Trzeba myć ręce |
 | I wiele innych mało atrakcyjnych sympatyków ludzkiego ciała. :) |
 | Nie tylko z ziemi też można załapać. Od nie umytych owoców i warzyw. |
 | Wiemy |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji