![]() | Józef Kemilk 5 miesięcy temu Prośba tylko o konstruktywne opinie, takie szczere od ♥️ lub ♠️. Gdyby się nie dało to chyba też bym się pożegnał. Jak już zwariowałem (prośbą tylko o konstruktywne opinie) to nie ma sensu się żegnać. |
![]() | Slawoszczan Witłesko-Kruppo 5 miesięcy temu |
![]() | MartynaM 5 miesięcy temu Życie, to w realu... |
![]() | Narrator 5 miesięcy temu |
![]() | ten ja 5 miesięcy temu |
![]() | Dekaos Dondi 5 miesięcy temu Zresztą sądzę, że tu nie ma zupełnie... normalnych, jeno... bardziej, lub mniej. Co wcale nie musi być... stwierdzeniem negatywnym.Wręcz przeciwnie. Kontrolowane szaleństwo, może być bardzo twórcze... lub przeciwnie. Jak we wszystkim, reguł nie ma. Są jednak wyjątki. Tak zwana: Inność. Być wyjątkiem, to czasami dobrze, a czasami źle. Przeciętni będą zapomniani, ale jakie to ma w sumie znaczenie, gdy rozpatrywać dalej... ∞ Ale to i tak bywa lepsze, lecz nie zawsze... od jakiegoś... ecie pecie:) Hmm... rzekłem coś, z czego niewiele tak naprawdę wynika. To niektórzy dyplomacją określają:))) |
![]() | Anonim 5 miesięcy temu To proste: znajdźcie sobie jeszcze inne hobby albo przynajmniej fascynujące zajęcia, a będziecie mieli Opowi tam, gdzie trzeba. Odkąd codziennie ćwiczę godzinę na perkusji i udzielam się muzycznie, bawi mnie to, co się tu dzieje. (Choć nigdy nie stanowiło to dla mnie powodu do poprawiania lub pogarszania sobie humoru, choć czasem zdarzało się jedno i drugie. I czasem ja poprawiłem lub pogorszyłem komuś humor...) |
![]() | Atriskel 5 miesięcy temu Czy to debil? Człowiek, któremu głupota uderzyła do głowy? Taki, który ma dość czegoś i ucieka od czegoś? Człowiek, który lubi adrenalinę, poszaleć, być dzikim itp Czy wariat, który jest niebezpieczny do społeczeństwa Czy ktoś, który ma dość ataków na jego osobę i wypina się na to wszystko i pokazuje środkowy palec? Lub ktoś kto... Wariactwo może być też spowodowanem natłokiem informacji, które nie sposób przełknąć ... Czasem trzeba wrzucić na luz i pier... ć wszystko, nie przeżywać jak mrówka okres, dać sobie odpocząć... Są tacy ludzie, którzy potrafią namierzyć słaby punkt u kogoś i drążą tam i wiercą, by samemu poczuć się lepiej ... Niektórym pomaga dołowanie innych-dziwnie to zwiększa poczucie ich własnej wartości... lub też jest to samoobrona. Gdyby wykorzystać ich broń przeciwko nim samym- pewnie nie utrzymaliby się na nogach. Wariactwo może być pozytywne bądź negatywne. Wariat, to też może być osoba, która korzysta z życia pełną parą, więc dawaj czadu! Pozdrowionka ;-)) I pamiętaj po burzy słońce wychodzi |
![]() | Piotrek P. 1988 5 miesięcy temu 🥳 🤡 👽 👾 🤖 🎃 |
![]() | MartynaM 5 miesięcy temu |
![]() | Dementor Biały 5 miesięcy temu |
![]() | MartynaM 5 miesięcy temu Każdy ma to w czterech literach, a ty zyjesz tym. Weź się już ogarnij! |
Część postów została ukryta (36)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Atriskel 5 miesięcy temu |
![]() | MartynaM 5 miesięcy temu Na jakich portalach byłaś zanim nas nawiedziłas? |
![]() | Atriskel 5 miesięcy temu Ha ha :) "Everyone can make a difference" Ale to nie o mnie miała tu być mowa, "Czy na tym portalu da się nie zwariować?" |
![]() | Atriskel 5 miesięcy temu Natomiast, gdy ratowanie, pomaganie światu przekracza ponad normę i staję się ucieczką od własnych problemów to być może jest jakby odwleczeniem w czasie i sposobem czy też próbą znalezienia rozwiązania swoich problemów. Już lepiej pomagać światu niż popaść w jakieś nałogi, każdy na swój sposób na rodzenie sobie z problemami. Lepsze to robić coś dobrego niż siedzieć, załamywać się i płakać. |
![]() | Dementor Biały 5 miesięcy temu łatwo z niej wypaść stanąć obok a miejsce przejścia momentalnie znika ucieka w dal sięgasz do niej a ona podaje dłoń wciąga w schemat tryby mielą malutkie jak w zegarku usiane gęsto trawią rozbryzguje się jak płomień tworząc żar machina pożera rękę ziarnka kości schną w locie spadają w klepsydrze zastępując piach |
![]() | Atriskel 5 miesięcy temu Człowiek z nicości powstaje i w nicość się obraca - jak też pięknie Pobóg Wielebor napisał.. i wszystko w tym temacie- cieszmy się życiem i śmiejmy się dużo zanim staniemy się niczym ;-)) Piękny dziś dzionek :) |
![]() | Noico1 5 miesięcy temu goń samozwańczych pomagierów. |
![]() | o nim pseud 5 miesięcy temu |
![]() | o nim pseud 5 miesięcy temu |
![]() | Noico1 5 miesięcy temu Za swoją pomoc przeogromną, byle przecinek ci wypomną. |
![]() | MartynaM 5 miesięcy temu Przepraszam Cię, może za bardzo bezpośrednia jestem. Muszę nauczyć się języka dyplomacji. Widzisz, każdy ma jakieś braki i ma nad czym pracować... to chyba dobrze, prawda? |
![]() | Łukaszenkow 5 miesięcy temu |
![]() | ten ja 5 miesięcy temu Kiedy? |
![]() | ten ja 5 miesięcy temu Kurna miałem robotę i awersję do niej, popiłem zomiren i relanium wódką, potem gatunkową, bo innej brakowało, później - nie powiem czym. Czołgałem się po robocie, szczałem na leżąco, zaziębiłem się na total, ale tu nie pamiętam, żebym był, ale chyba jednak byłem... Qmbajnista - prowokator... |
![]() | ten ja 5 miesięcy temu Brawo, to dobra droga, tam jest dopiero patologia |
![]() | Slawoszczan Witłesko-Kruppo 5 miesięcy temu |
![]() | Anonim 5 miesięcy temu |
![]() | EllVik 5 miesięcy temu |
![]() | ten ja 5 miesięcy temu Idę na rusztowanie , po kolejne blizny - nie wierzcie qmbajnistom!!!! EllVik, DZiś Ciię kocham,może to pozwoli mi przetrwać kolejny dzień. Kochać Cię , aż po sen - potem obiecuję - przestanę |
![]() | Atriskel 4 miesiące temu Łukaszenkow- dzięki, ale już lekcji trochę dostałam, okazały się bardzo cennymi. MartynaM - spoko, nie ma za co przepraszać a ja nie powinnam krytyki, aż tak bardzo przeżywać. Pisania wierszy zarówna przeżuwania krytyki trzeba się nauczyć. Pozdrówka i dziękuję za wskazówki :-)) |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji