Dlaczego wiersze są w opowiadaniach?

Marian
miesiąc temu
Pytanie do admina:
Dlaczego w dziale "Opowiadania" jest coraz wierszy?
Nie mam nic przeciwko poezji, ale na to jest dział "Wiersze".
Dlaczego nikt tego nie kontroluje?

Pozdrawiam
zsrrknight
miesiąc temu
nikt tego nie kontroluje, bo nie ma moderacji. Kategorie są umowne i tylko od użytkowników zależy, co się będzie się w nich pojawiać. Nigdzie też nie ma żadnych reguł ani wskazówek dotyczących kategorii, dlatego też każdy użytkownik interpretuje je na swój sposób
Bettina
miesiąc temu
Podwajam pytanie.
piliery
miesiąc temu
Akurat to nie jest jakiś poważny problem opowi. Decydują autorzy i powinni , jeśli uznają racje, wprowadzić poprawkę w kwalifikacji. Czasem w wierszach są opowiadania a autorzy upierają się że to jednak wiersz. :)
Bettina
miesiąc temu
Opowiadanie

Reuters podał, że Polacy zostali aresztowani za wznoszenie rosyjskich flag podczas protestów. Wiceszef MSZ Andrzej Szejna podkreślił, że według jego wiedzy sytuacja wyglądała inaczej, a grupa studentów orientalistyki "znalazła się z złym miejscu w złym czasie".
Salon24 autora znajdziecie tam

Yyy, przypomina mi siẹ rozmowa z Simone (Wloszka), moja koleżanka ....która ze śmiechem wypowiadała siẹ o wykladach polskich wykładowców I o tym, co z nich rozumieli studenci- magia.
Bettina
miesiąc temu
Od jakiegoś czasu trzymam głowẹ na boku do zdjẹć.
Bettina
miesiąc temu
https://youtube.com/shorts/nKwEV1yhSuw?si=oiGk5XkG8VojT5QD
Bettina
miesiąc temu
https://youtube.com/shorts/NPb9Zrp0z1I?si=CblaufRZ79gcxStZ

❤️
wikindzy
miesiąc temu
Po pijerwsze, bo je taka możliwość, po dwa, bo ludzie są niegramotni, to nie umieją prześlabizować
Wzorowa Płaczlinda
miesiąc temu
No i wuj wie, że Marian ma problem
wersyisłowabiegłe
miesiąc temu
Bo opowi to ścieka bez zasad, tu ludzie przychodzą żeby się w łajnie taplać a nie pisać wiersze i opowiadania. Ogarnij się, Marian i właź do bajora
wikindzy
miesiąc temu
wikindzy
miesiąc temu
Z menelami nie zadaj
wikindzy
miesiąc temu
też
wikindzy
miesiąc temu
I do bajora...
Wzorowa Płaczlinda