Dlaczego wiersze są w opowiadaniach?

Marian
7 miesięcy temu
Pytanie do admina:
Dlaczego w dziale "Opowiadania" jest coraz wierszy?
Nie mam nic przeciwko poezji, ale na to jest dział "Wiersze".
Dlaczego nikt tego nie kontroluje?

Pozdrawiam
zsrrknight
7 miesięcy temu
nikt tego nie kontroluje, bo nie ma moderacji. Kategorie są umowne i tylko od użytkowników zależy, co się będzie się w nich pojawiać. Nigdzie też nie ma żadnych reguł ani wskazówek dotyczących kategorii, dlatego też każdy użytkownik interpretuje je na swój sposób
Bettina
7 miesięcy temu
Podwajam pytanie.
piliery
7 miesięcy temu
Akurat to nie jest jakiś poważny problem opowi. Decydują autorzy i powinni , jeśli uznają racje, wprowadzić poprawkę w kwalifikacji. Czasem w wierszach są opowiadania a autorzy upierają się że to jednak wiersz. :)
Bettina
7 miesięcy temu
Opowiadanie

Reuters podał, że Polacy zostali aresztowani za wznoszenie rosyjskich flag podczas protestów. Wiceszef MSZ Andrzej Szejna podkreślił, że według jego wiedzy sytuacja wyglądała inaczej, a grupa studentów orientalistyki "znalazła się z złym miejscu w złym czasie".
Salon24 autora znajdziecie tam

Yyy, przypomina mi siẹ rozmowa z Simone (Wloszka), moja koleżanka ....która ze śmiechem wypowiadała siẹ o wykladach polskich wykładowców I o tym, co z nich rozumieli studenci- magia.
Bettina
7 miesięcy temu
Od jakiegoś czasu trzymam głowẹ na boku do zdjẹć.
Bettina
7 miesięcy temu
https://youtube.com/shorts/nKwEV1yhSuw?si=oiGk5XkG8VojT5QD
Bettina
7 miesięcy temu
https://youtube.com/shorts/NPb9Zrp0z1I?si=CblaufRZ79gcxStZ

❤️
wikindzy
7 miesięcy temu
Po pijerwsze, bo je taka możliwość, po dwa, bo ludzie są niegramotni, to nie umieją prześlabizować
Wzorowa Płaczlinda
7 miesięcy temu
No i wuj wie, że Marian ma problem
wersyisłowabiegłe
7 miesięcy temu
Bo opowi to ścieka bez zasad, tu ludzie przychodzą żeby się w łajnie taplać a nie pisać wiersze i opowiadania. Ogarnij się, Marian i właź do bajora
wikindzy
7 miesięcy temu
wikindzy
7 miesięcy temu
Z menelami nie zadaj
wikindzy
7 miesięcy temu
też
wikindzy
7 miesięcy temu
I do bajora...
Wzorowa Płaczlinda