| Bez interakcji. Może być 😄 |
 | Lubię głupie historie, zwłaszcza te na faktach 😁 |
 | wianeczku ty uciekasz przed moją obecnością czy jak xD |
 | Przed chwilą poszedłem siku, wyciągam fiuta ze spodni, patrzę, a tam jakby kawałka napletka brakowało. Wpierw się bardzo przestraszyłem, ale potem się okazało, że się trochę tylko podwinął... |
 | Bardzo mądry i potzrebny wątek. Jest tu jakaś kopuła dekadencji? Bo napisałem że nas chroni od gromów schematu - na odwrocie okładki |
 | Ile piłem tzry dni temu - 8? wczoraj 14, dziś 6 i setka - gdzie efekt, dziś to już pójdę piechpotą, czyne jeszce te na 3,5 km |
 | a może nie idź i posiedź przed domem? |
 | zamów ketę na synfrom odstawienny? |
 | Spotkałam siẹ z prąciem. |
 | Czemu Wy po prostu nie napiszecie, ze jest to strona opowi.pl stricte seksualna, ze jest wszystko od A do Z kojarzone z seksem? Wtedy nie trzeba atakowac faszystow , katolikow, czy przypadkowe zdjecia na FB. |
 | I jak ci było z prąciem? |
 | Siedzisz na ośmiu polskich portalach. |
 | tylko na opowi, czasem gdzieś wyskoczę na występy wyjazdowe. Nigdzie nie czuję się tak dobrze jak tutaj! |
 | Ok. A skad wiesz, gdzie kto czeka w kolejce? |
 | Strach zwiedzać portal, za dużo czasem trafiam pijacko narkomańskich szałów w moim wydaniu z przeszłości |
 | Jak sie Grzegorzowi z Lena uklada? |
 | Już dawno jej nie rucha jeśli o to pytasz xD |
 | Nie, nie pytam o to. Pytam o związek. |
 | O co ty się z nią tak kłóciłaś? |
 | Z kim? |
 | Ja wrzeszczałam. |
 | No z Leną. Mieliśmy ubaw że niby chodziło o to że ona ma wielkie piersi, a ty wcale ;) |
 | Pamietam. Ty opowiadales Grzegorzowi, ze byla ona u ciebie, ze niby plakala , ze Cos ma? I ty ja chciales zbadac. I mowisz - ja ja lapie za cycka - a ona ...
A Grzegorz na to, a co w tym dziwnego.
I ze ona spi, bo byla na koncercie zespolu Kult. |
 | Masz jeden duzy problem. Nie lubisz kobiet. |
 | Ty oczekujesz, ze ktoras cie wezmie na plecy ì poniesie. |
 | Zreszta, napisalam tam?
Że je nie mam glosu,
nie mam glosu
ze tylko chodzẹ
I trzymam siẹ za szyjẹ |
 | To bylo bardzo przykre dla kogos, kto wychowal sie z ojcem, ktory gral na paru instrumentach |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji