Angelina rok temu Musisz być zdrowo jebnięty Workiem cementu w łeb s k o r o tu jesteś chchcha :) |
Angelina rok temu ![]() |
Angelina rok temu A bufonada – epitafium bufonów. Patrz, jak na niebie pozłacanym bardzo, Tkwią przewrócone kręte cienie zgonów. Dawno minęła już era lodowców, Czemu kry dookoła nie zniknęły nagle? Odkryto Przylądek Dobrej Nadziei, Czemu na Morzu Martwym ścigają się żagle? Kiedy na świat ten do was przychodziłem, Niosłem sznur, papier tylko oraz postać, Bym przed rozprawą w sądzie miał tę siłę Wykrzyczeć dźwięk, co ma skazany zostać. Powiem ci teraz, świecie: Ja — w to — nie — wierzę! Choć stopa twoja tysiąc wrogów gniecie, Ja tysiąc pierwszym pragnę być w tej mierze. Nie wierzę w to, że niebieskie jest niebo; Nie wierzę i w piorunów echo; Nie wierzę również, że sny są fałszywe; Nie wierzę w śmierć, co nie odpłaca grzechom. Jeśli ocean przerwać musi wały, Niechaj me serce wypełnią plwociny; Jeśli wznieść muszą się lądu niziny, Niech ludziom schronienie szczytów dadzą skały. Nowe przełomy i gwiazdy błyszczące, Zdobią nieboskłon nieskryty, uroczy; To są pradawnych tekstów piktogramy, Przyszłych pokoleń to wpatrzone oczy |
Angelina rok temu pragnę na wstępie, enietak. mój pierwszy wpis, kartki jeszcze takie dziewicze, białe specjalnie kupiłam sobie nowy flamaster, jest trochę jak wieczne pióro, a trochę jak pędzel do kaligrafii. nie potrzebuję drogich sprzętów żeby pisać i tak to wszystko układam w głowie trochę to przypomina składanie bielizny po praniu albo przestawianie przedmiotów niewiadomodoczego w skrztnce z narzędziami moiego Taty. |
Angelina rok temu - przejściami dla przypadkowych pieszych - rozstajami dróg bez drogowskazów - niebem bez gwiazd nie wchodź w mgłę |
Angelina rok temu Siedzę brudny i myślę o kawie albo o myciu patrzę na stolik na którym stoi brudny kubek po kawie co za syf Zastanawiam się gdzie jest kot i co teraz robi jak zwykle gdzieś zniknął wyskoczy oczywiście w najmniej odpowiednim momencie Gapię się na stół rozbebeszone łóżko na komputer głowa mi się tak kręci dookoła nie wiadomo po |
Angelina rok temu "Przygody moie i moiego kota myśliwskiego " Po wypiciu sześciu piw pierwszy raz nie bolał mnie bark leżałem wstałem i nic bark nie boli Piję dalej kuracjusz kot Rysiek plącze się cieszy się jak mnie wywali ktoś puka do drzwi otwieram Koreańczycy krzyczą kot kot kot kot dobra mówię nie ucieknie co jest matka Bóg aha nie dziękuję zamykam drzwi Wszyscy szykujcie się do wojny Znowu pukają tym razem dwie lalki jedna ładna w sandałkach czy wie pan jak na imię ma Bóg wiem dziękuję bardzo zamykam drzwi Rysiek wyje i leci na balkon i wraca wskakuje na mnie trąbi czochram go pykam No wiem że jesteś dewem w stanie spoczynku wszyscy wiedzą szalony dew gdzieś znika ja wreszcie dopijam piwo bark nadal nie boli Coś o zbrojach miałem dopisać wszystko to wydarzyło się w mieszkaniu na nagodziców 4 |
Angelina rok temu 1 środki czystości 2 fryzjer 3 porządki 4 bułki kawa rano śniadanie 10:16 1 bułki kawa śniadanie od nowa Otwieram drzwi pracowni i od razu widzę jak w czarodziejski sposób zmienia się świat tu jest wszystko moje i warto walczyć o to miejsce nigdzie na świecie nie jestem bardziej u siebie niż tu i ścieżki nad Wisłą i słońce świeci tu też inaczej jak na południu chociaż przez chwilę tych chwil jest tu więcej jak gdzie indziej znerwicowani ludzie nie przeszkadzają królów życia tu mało najwyżej bandyci ich jest więcej za kilka lat będą królami jak to bandyci wesoło lata i brzęczy mucha szybko śmiga kawa i wczorajszy banan w cieście banan w cieście w moim mieście wstawka z innej bajki ale nadaje się na zimno smakuje lepiej słońce świeci wreszcie mocno grzeje bezdomni wylegują się nad stawikiem kanałkiem jeziorkiem No wiesz koło wedla żyć nie umierać cieplutko Wszystko świergocze ćwierka spowite w kolorowe bliki wodnej mgiełki z fontanny Dopóki nie zobaczyłem martwej muchy na podłodze i nie przypomniałem sobie o trującej chemii którą sam zamówiłem na robactwo przedwczoraj w południe czas trucia też 12:00 wszystko ucichło tak jak ścisza się dźwięk w radiu żeby nie przeszkadzało życie zaczęło grać ciszej a ja uświadomiłem sobie że płomienno włosy Eryk Budda jest w trakcie kampanii wyborczej ciesz się kasą i technologiami tak naucza i tak zrobię zaczynam liczyć pisać wzory układać jedne obok drugich a jak ogarnie mnie szaleństwo to dam się zabić bohaterom nikt nie nazwie tego egzekucją 1 zakupy 2 spacer 10:16 1 bułki i kawa śniadanie od nowa |
Angelina rok temu |
Angelina rok temu |
Angelina rok temu |
Angelina rok temu Nie czytaj, dobrze ? Nie patrz tu. |
Angelina rok temu |
Angelina rok temu |
Angelina rok temu |
Bettina rok temu |
Część postów została ukryta (2287)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek