| Ostatnio dostałam negatywny komentarz pod wierszem and that’s ok aczkolwiek ten mnie ruszył inaczej bo jak ktoś poprawia mnie na przykład gramatycznie to po prostu pamiętam o tym następnym razem albo ktoś wyrazi powiedzmy krytyczna opinię o mojej twórczości no to też luz ale w komentarzu o którym mówię wprost zostało mi powiedziane że mój wierszyk jest banalny i zrobiłam się trochę zła bo jednak w swojej twórczości ujawniam część siebie która głęboko się chowa przed światłem dziennym btw przeszłam parę traumatycznych przeżyć i niełatwo jest mi to publikować prychnięcie na kogoś wiersz bez kropli szacunku jest dla mnie trochę żałosne. stay slay pozdrawia |
 | Ktoś podeptał twoje osobiste uczucia? |
 | brak znaków interpunkcyjnych - nie czytam |
 | Jesteś uprzedzony, czy intencjonalnie próbujesz stłamsić tę mimozę? xD |
 | Slodzinka, Kochasz swoje wiersze i chcesz, by inni je kochali, a im tylko chodzi o seks? |
 | A to są to zboczone wiersze, tylko Ciebie zaślepiła miłość... |
 | and that’s ok aczkolwiek stay slay ,,,,,.,,...,.,,,.,,,,, |
 | Popieram jak najbardziej krytykę, ale konstruktywną. Jestem przeciwnikiem hejtu. Konstruktywna krytyka ma pomóc autorowi w doskonaleniu warsztatu pisarskiego, ale tak szczerze nawet poparta dobrymi argumentami krytyka potrafi zaboleć. Jednak ma nam pomóc, więc róbmy błędy, by się uczyć dobrze lub lepiej pisać i ich nie powielać. |
 | Tutaj strach publikować |
 | Krytyka jest bardzo cenna, należy pisać odwrotnie niż chcą krytykacze. Chwała im ! |
 | Słodzinka, skrytykowała cię osoba, która nigdy nikomu nie napisała dobrego słowa - przynajmniej ja nie pamiętam takiego wydarzenia, więc luz, taka jest tutejsza specyfika. Moja znajoma wchodzi tu poczytać forum, gdy potrzebuje inspiracji do wyzwisk i kłótni :D |
 | Gdzie tutaj wyzwiska? |
 | A co jest takiego strasznego w nazwaniu banalnej treści - banałem?
To, że ktoś wplata jakieś traumatyczne przeżycia w sposób niegramotny, a nawet śmieszny, to raczej źle o tej osobie świadczy, bo nie ma pojęcia o pisaniu wierszy, a nie o kimś, kto przeczyta i nazwie rzecz po imieniu.
Ale cieszy, że może w tych gorzkich żalach Slodzinki, jakaś myśl o warsztacie i formie się pojawi... gdzie ból tam jeszcze życie |
 | Vespera, ta osoba krytykująca Slodzinkę, bardzo dużo pozytywnych, wręcz zachwyconych komentarzy napisała... jak są wiersze na poziomie... |
 | Mądre słowa Grafomanko |
 | niechronione obcowanie płci? |
 | @Grafomanka, widocznie mam takie szczęście i wchodzę tylko na te wiersze, pod którymi narzekasz :D Może nie mam szczęścia do wierszy na poziomie? Zresztą ja się na poezji nie znam i podobał mi się tylko jeden z przeczytanych tu wierszy, aż go sobie gdzieś zapisałam - na bank nazwałabyś go banalnym. |
 | Jeśli chodzi o grafomanię to mi dała pozytywne komentarze, więc potwierdzam, że nie tylko złe widzi 🤣 Co prawda to nie pod wierszem ale tekst to tekst. |
 | Bo widzisz, Vespera, ja nie patrzę, że ktoś sercem pisze, patrzę na całokształt. Warsztat, forma, no i logika... Najbardziej lubię liryczne wiersze, gdzie serce z rozumem pięknie współgra... na bazie metafory oczywiście, bo wtedy są obrazy. Przeglądam bez końca... |
 | Vespera, Zdradzisz autora? |
 | A dla mnie Grafomanka to głupie, wściekłe bydle ryjące gębą w gnoju, co udaje, że fiołki wącha. |
 | Zapraszam do siebie |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji