Slodzinka
dwa lata temu
Ostatnio dostałam negatywny komentarz pod wierszem and that’s ok aczkolwiek ten mnie ruszył inaczej bo jak ktoś poprawia mnie na przykład gramatycznie to po prostu pamiętam o tym następnym razem albo ktoś wyrazi powiedzmy krytyczna opinię o mojej twórczości no to też luz ale w komentarzu o którym mówię wprost zostało mi powiedziane że mój wierszyk jest banalny i zrobiłam się trochę zła bo jednak w swojej twórczości ujawniam część siebie która głęboko się chowa przed światłem dziennym btw przeszłam parę traumatycznych przeżyć i niełatwo jest mi to publikować prychnięcie na kogoś wiersz bez kropli szacunku jest dla mnie trochę żałosne. stay slay pozdrawia
Adin dwa tri
dwa lata temu
Ktoś podeptał twoje osobiste uczucia?
Adin dwa tri
dwa lata temu
zsrrknight
dwa lata temu
brak znaków interpunkcyjnych - nie czytam
Adin dwa tri
dwa lata temu
Jesteś uprzedzony, czy intencjonalnie próbujesz stłamsić tę mimozę? xD
wikindzy
dwa lata temu
Slodzinka, Kochasz swoje wiersze i chcesz, by inni je kochali, a im tylko chodzi o seks?
wikindzy
dwa lata temu
A to są to zboczone wiersze, tylko Ciebie zaślepiła miłość...
o nim pseud
dwa lata temu
and that’s ok aczkolwiek stay slay ,,,,,.,,...,.,,,.,,,,,
Vampire Fangs
dwa lata temu
Popieram jak najbardziej krytykę, ale konstruktywną. Jestem przeciwnikiem hejtu. Konstruktywna krytyka ma pomóc autorowi w doskonaleniu warsztatu pisarskiego, ale tak szczerze nawet poparta dobrymi argumentami krytyka potrafi zaboleć. Jednak ma nam pomóc, więc róbmy błędy, by się uczyć dobrze lub lepiej pisać i ich nie powielać.
Michael
dwa lata temu
Tutaj strach publikować
Krytyka jest bardzo cenna, należy pisać odwrotnie niż chcą krytykacze. Chwała im !
Vespera
dwa lata temu
Słodzinka, skrytykowała cię osoba, która nigdy nikomu nie napisała dobrego słowa - przynajmniej ja nie pamiętam takiego wydarzenia, więc luz, taka jest tutejsza specyfika. Moja znajoma wchodzi tu poczytać forum, gdy potrzebuje inspiracji do wyzwisk i kłótni :D
Profesor Nimnul
dwa lata temu
Gdzie tutaj wyzwiska?
Grafomanka
dwa lata temu
A co jest takiego strasznego w nazwaniu banalnej treści - banałem?
To, że ktoś wplata jakieś traumatyczne przeżycia w sposób niegramotny, a nawet śmieszny, to raczej źle o tej osobie świadczy, bo nie ma pojęcia o pisaniu wierszy, a nie o kimś, kto przeczyta i nazwie rzecz po imieniu.

Ale cieszy, że może w tych gorzkich żalach Slodzinki, jakaś myśl o warsztacie i formie się pojawi... gdzie ból tam jeszcze życie
Grafomanka
dwa lata temu
Vespera, ta osoba krytykująca Slodzinkę, bardzo dużo pozytywnych, wręcz zachwyconych komentarzy napisała... jak są wiersze na poziomie...
Profesor Nimnul
dwa lata temu
Mądre słowa Grafomanko
Bettina
dwa lata temu
Bettina
dwa lata temu
niechronione obcowanie płci?
Vespera
dwa lata temu
@Grafomanka, widocznie mam takie szczęście i wchodzę tylko na te wiersze, pod którymi narzekasz :D Może nie mam szczęścia do wierszy na poziomie? Zresztą ja się na poezji nie znam i podobał mi się tylko jeden z przeczytanych tu wierszy, aż go sobie gdzieś zapisałam - na bank nazwałabyś go banalnym.
MKP
dwa lata temu
Jeśli chodzi o grafomanię to mi dała pozytywne komentarze, więc potwierdzam, że nie tylko złe widzi 🤣 Co prawda to nie pod wierszem ale tekst to tekst.
Grafomanka
dwa lata temu
Bo widzisz, Vespera, ja nie patrzę, że ktoś sercem pisze, patrzę na całokształt. Warsztat, forma, no i logika... Najbardziej lubię liryczne wiersze, gdzie serce z rozumem pięknie współgra... na bazie metafory oczywiście, bo wtedy są obrazy. Przeglądam bez końca...
wikindzy
dwa lata temu
Vespera, Zdradzisz autora?
A dla mnie Grafomanka to głupie, wściekłe bydle ryjące gębą w gnoju, co udaje, że fiołki wącha.
qulia1
dwa lata temu
Zapraszam do siebie

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji