Cain 2 miesiące temu |
zsrrknight 2 miesiące temu |
Cain 2 miesiące temu |
Bettina 2 miesiące temu |
Cain 2 miesiące temu ![]() |
Bettina 2 miesiące temu |
zsrrknight 2 miesiące temu ![]() no to na początek wątku klasyka |
TseCylia 2 miesiące temu ![]() |
zsrrknight 2 miesiące temu ![]() |
Wianeczek 2 miesiące temu ![]() |
Bettina 2 miesiące temu ![]() |
Piotrek P. 1988 2 miesiące temu |
Piotrek P. 1988 2 miesiące temu |
TseCylia 2 miesiące temu |
Piotrek P. 1988 2 miesiące temu Cyndi Lauper - All Through the Night ![]() The Pointer Sisters - Automatic ![]() Irene Cara - Breakdance (Extended Version) ![]() Wang Chung - Dance Hall Days ![]() Ultravox - Dancing with Tears in My Eyes ![]() Band Aid - Do They Know It's Christmas? ![]() Alphaville - Forever Young ![]() Fiction Factory - Feels Like Heaven ![]() Madonna - Holiday ![]() Daryl Hall & John Oates - Out of Touch ![]() Huey Lewis & The News - The Heart Of Rock & Roll ![]() |
Persefonis 2 miesiące temu ![]() |
słone paIuszki 2 miesiące temu ![]() |
słone paIuszki 2 miesiące temu ![]() |
Część postów została ukryta (365)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Cain ponad tydzień temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ ponad tydzień temu ![]() |
Cain ponad tydzień temu ![]() |
Cain ponad tydzień temu |
Beloniusz ponad tydzień temu ![]() |
Piotrek P. 1988 ponad tydzień temu ![]() Nature One Inc - The Golden Ten ![]() |
Ojciec Ekler tydzień temu ![]() |
Ojciec Ekler tydzień temu |
Ojciec Ekler tydzień temu |
Piotrek P. 1988 tydzień temu No Vocals Necessary Movement - The Plankapella ![]() |
il cuore tydzień temu Tokijski koncert...https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D2RZ7h3Idrt4&ved=2ahUKEwjb_dT7wP-SAxXMKRAIHeH_ITgQwqsBegQIFRAB&usg=AOvVaw0v7KGLfvga65TGor8ynbGt |
il cuore tydzień temu |
il cuore tydzień temu |
il cuore tydzień temu No nic i tak podziwiam wokal |
Piotrek P. 1988 tydzień temu |
Piotrek P. 1988 tydzień temu |
Mordo Clutterfuck tydzień temu ![]() |
Piotrek P. 1988 tydzień temu The Clash - Rock the Casbah ![]() |
nie mam talentu tydzień temu |
nie mam talentu tydzień temu ![]() |
nie mam talentu tydzień temu |
Cain tydzień temu ![]() |
JagVetInte tydzień temu ![]() |
Piotrek P. 1988 tydzień temu ![]() Vicki Sue Robinson - Turn the Beat Around ![]() |
JagVetInte tydzień temu ![]() |
Haluna tydzień temu |
Haluna tydzień temu ![]() |
Haluna tydzień temu ![]() |
Haluna tydzień temu |
Haluna tydzień temu |
Haluna tydzień temu |
Haluna tydzień temu Ujmuję jedną gwiazdkę za brak kultury na razie. Ostatecznie jak będzie to się jeszcze zobaczy. |
Cain 6 dni temu ![]() |
Cain 6 dni temu ![]() |
Piotrek P. 1988 6 dni temu ![]() Bruce Springsteen - Dancing In the Dark ![]() Eric Clapton - Layla ![]() Eric Clapton - Layla (acoustic) ![]() |
Haluna 5 dni temu ![]() |
Piotrek P. 1988 5 dni temu Sylwia Grzeszczak & Liber - Nowe Szanse ![]() A tu klimaty znacznie bardziej rock'n'roll-owe, dyskotekowe, eleganckie, przebojowe i odlotowe! ⭐🌟✨🌌🤩🥳 Led Zeppelin - Kashmir ![]() Bronski Beat - I Feel Love / Johnny Remember Me ![]() U2 - Night And Day (Steel String Remix) ![]() Eve Gallagher - Good Enough ![]() Off Ramp - Come With Me ![]() Model 500 - The Flow (Juan Atkins Remix) ![]() You, The Night And The Music ![]() |
Piotrek P. 1988 4 dni temu Tym razem z Polski! Jak dla mnie, światowy poziom i styl! 🎆🥳 Ta sama Polska, i też Polacy, ale inne czasy, epoka, pokolenie, mentalność. 🌌✨🤩😍🥳 Pod niektórymi względami, kiedyś było lepiej, co nie raz już pisałem, i jeszcze raz piszę. Andrzej Zaucha - Byłaś serca biciem (Opole '88, Alex Band) ![]() Andrzej Zaucha - Myśmy byli sobie pisani [Opole '86] ![]() Andrzej Zaucha - Piosenka na przebudzenie - Premie i premiery 1989 ![]() Andrzej Zaucha - Jak zmienić świat ![]() Andrzej Zaucha - Spróbuj mnie dogonić ![]() |
Starszy Woźny 4 dni temu ![]() |
Piotrek P. 1988 4 dni temu I do tego wystarczająco bardzo legendarny utwór muzyczny, jak i teledysk, zakładając że to były to okolice roku 1993. |
Piotrek P. 1988 4 dni temu Jak dla mnie, poziom polski, europejski i wystarczająco bardzo światowy, zwłaszcza jak na swoje czasy. Coś niesamowitego! Polak potrafi, jeśli zechce! 😂🎸 |
Piotrek P. 1988 4 dni temu ![]() Jestofunk - I'm Gonna Love You (Club Mix) ![]() Cyndi Lauper - Change Of Heart ![]() Yello - S.A.X. ![]() Ti.Pi.Cal. - Round and Around ![]() |
Beloniusz 3 dni temu ![]() |
Piotrek P. 1988 3 dni temu |
Piotrek P. 1988 3 dni temu ![]() |
Piotrek P. 1988 2 dni temu Serious Sam (first encounter) - Sacred Yards (calm) ![]() 🌄🌇 Serious Sam (first encounter) - Sacred Yards (panic) ![]() 🌆🥀🌹 Gladiator - Now We Are Free (TNT Records Remix) Remastered ![]() 🌃🥀🥀 Gladiator • Now We Are Free • Hans Zimmer & Lisa Gerrard ![]() |
Cain 2 dni temu ![]() |
Piotrek P. 1988 2 dni temu ![]() Ibiza Connected - Come Together (Club Mix) ![]() |
TseCylia wczoraj o 8:47 ![]() |
Beloniusz wczoraj o 23:21 ![]() ![]() |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji