| Jaką pasje masz ? Podziel się i motywujmy się nawzajem
Moja pasja malowanie , szydełkowanie i gotowanie oraz doszło tworzenie "wierszy"
Chętnie poznam wasze pasje niezwiązane z wyzywaniem się w komentarzach xd
Pozdrawiam serdecznie 😊 |
 | Moja pasja pisanie pochlebnych komentarzy tudzież dawanie lajków.
🥰 |
 | Interesuję się wierzeniami słowiańskimi, robotyką, uprawiam downhill, strzelam z łuku bloczkowego i maluję obrazy. Poniżej zamieszam link do moich obrazów.
https://www.pexels.com/@vampire-fangs-2149487116/gallery/ |
 | Bez obrazy, ale te "obrazy" są jakieś depresyjne i mało obrazowe.
Może zobrazuj to jeszcze raz VF. |
 | Zacytuję Ciebie:
paluszki z paczuszki
3 tygodnie temu
„Borze, Vampiere.
Już teraz wszystko rozumiem.
Bardzo piękne obrazki”
Czy zmieniłaś zdanie? |
 | VF, nie maluj, proszę! |
 | Dlaczego? |
 | Albo maluj, maluj i maluj ale publikuj jak już się nauczysz malować. Wybacz ale sztuki wizualne to moja największa pasja, miłość, radość i szczęście, a z ciekawości popatrzyłem na te Twoje dzieła. Nie będę Cię rugał ale na litość, pierw się uczymy, wyrabiamy styl, poznajemy techniki, a potem publikujemy. |
 | Rozumiem wyrażanie siebie ale na litość, nie masz w sobie jakiejś samokrytyki? |
 | Ludzie są na początkuu znajomości są po prostu uprzejmi. Kiedy poznają się trochę lepiej to zaczynają być szczerzy.
Uprzejmość chowają do kieszeni.
Tak to wygląda mały misiu xdd |
 | ViFi ty jesteś prawdziwym małym misiem
🤣🤣🤣 |
 | Materzzone,
Nie gniewam się. Jest OK😉 |
 | Przepraszam, za szybko napisałem Twój nick. |
 | mały miś mały miś
namaluje mnie już dziś
🤣 |
 | ViFi jest współczesnym Nikiforem. |
 | Słona, weź nie katuj go już. |
 | To artysta, zupełnie bez warsztatu, a może i nawet talentu ale jednak artysta, który próbuje w ten czy inny sposób wyrazić co mu wrażliwość nakazuje. |
 | aż takie złe to nie jest. Może nie do pokazywania w internecie, ale na użytek własny tak malować - czemu nie |
 | Byłyby jajka, gdyby okazało się, że opowijski Nikifor wszystich robi pięknie w trąbę.
Nikogo nie katuję, ale mogę zacząć. |
 | Tu się zgodzę, na własny użytek, dla rozrywki czy z czego tam to nawet należy malować. |
Część postów została ukryta (248)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Jest po prostu śmiesznie. Najczesciej |
 | Odgliczował się |
 | Na niemieckich slamach jest śmiesznie? A z jakich krajów przyjeżdzają uczestnicy? |
 | Poszedł reset systemu. |
 | He? |
 | Oni juz przyjechali. |
 | Betti ile masz lat? |
 | Inaczej, jest taka podłość, za którą w mordę nie daje, a jest taka za, którą dam, normalnie w ryj. |
 | To jeszcze mi powiedz, czemu uważasz, że przypada Ci miano wybierać, za co można w ryj dać a za co nie? |
 | Nie zadaje sie 3 pytan.
Ile masz lat?
Z jakiego kraju,
Masz faceta. |
 | Ja doskonale rozumiem Twoje stanowisko, w zasadzie mam podobnie, aczkolwiek ostatnio zacząłem wątpić w sens tych zasad. |
 | To swiadczy o braku tematu. |
 | Póki sam nadajesz sens to go mają. |
 | Wszystko jest dwulicowe. Jest fasada i jest nieoficialny modus operandum. |
 | Slabej znajomosvi jezyka. OK. Narka |
 | Na balkonie kochający mąż wystawia pierwiosnki, a w domu żona obrywa pasem. I zgadza się, kocha go, pozwala, by tłukł. |
 | To są obrazki jakie pokazali mi sąsiedzi jak byłem mały. Matka mojego bliskiego kolegi, który mieszkał rzut beretem wyskoczyła przez okno i spadła jakieś dwa metry o demnie. Półgoła, z siniakami po pasie. |
 | wracałem z podstawówki. do dzisiaj nikt nie potrafi mi wytłumaczyć, co zaszło |
 | Sama wypadła? |
 | tak twierdzą świadkowie, czyli mąż |
 | Sprawa wydaje się dziwnie oczywista |
 | a byli elegancką parą. Ona zawsze schludna sukienka, on prawie w garniaku, choć zażygana nogawka często zdradzała pewne symptomy |
 | Myślę, że mogli też być trochę bdsm |
 | chociaż jak sobie teraz pomyślę i przypomnę to zawsze biegała. i zawsze miała podkrążone oczy |
 | Popularny typ relacji lat 80 i 90 |
 | i pamiętam jak ten ziomek z krzaków wyłaził z workiem z klejem i gadał jakieś bzdyry |
 | zastanawiałem się czy wyjdzie jutro? |
 | Przykre to, a takich historii mnogość |
 | na święta nosiłem im paczkę pod drzwi, pukałem i uciekałem. Taka zabawa w howanego. A później podpytywałem kolegi co dostał na mikołaja? |
 | Ja kiedyś spotkałem sąsiadów, dwóch paliło szluge i piło piwo, a trzeci był martwy na ławce |
 | koniec końców ojciec zaszlachtował matkę, a sam się powiesił |
 | no to też akcja ciekawa? długo siedzial na tej ławce? |
 | Żaden nawet nie myślał, żeby zadzwonić na kartetke czy coś, a jak pytałem czemu tego nie zrobili to odpowiedział jeden z zupełną powagą, poker facem i wręcz pewną satysfakcją, że umarł i jemu to obojętne kiedy go stąd zabiorą |
 | No dobre pół godziny, może godzinę nie żył |
 | No to w sumie skłamał... |
 | Martemu było obojętne. |
 | Ogółem mam kilka trupów na koncie |
 | W sensie takich oglądanych, spotkanych gdzieś po drodze w życiu |
 | Nie wiem jak w innych krajach, ale w Niemczech sa raczej zarty sytuacyjne. |
 | Dlatego formula slamow jest inna. |
 | Jak czytam - inne źródla ' - macie racje - w Polsce. podobniej jak w USA , z tym ze bardxiej poetycko.. |
 | Betti, jakby co to umyłem włosy. |
 | W jakim celu? |
 | Nie truć sie. |
 | Moją pasją jest ,, trzymac sie z daleka od przemocy". |
 | Poezja jest piękna i to najlepsza pasja |
 | Kim jesteś piẹkny książẹ? |
 | Pisanie - moje najstarsze hobby, rodzaje i gatunki rozmaite, bo nie lubię wąskich specjalności. Malowanie, rysowanie, szkicowanie - najbardziej portrety i architektura, ale to stosunkowo od niedawna - powrót do ulubionego zajęcia z dzieciństwa. Kiedyś sporo szyłam (ubrań), ale mi przeszło. Niedawno wkręciło mnie w wir renowacji drobnych mebli vintage. Ale na swoje potrzeby wykonałam wszystko co miałam w planie i schowałam narzędzia do szafki. Jakoś tak mam, że wciąż wynajduje sobie nowe zajęcia. Czy to pasje? Raczej hobby, skoro mija i biorę się za coś innego. |
 | Nie, to jest w porządku, bo Ty to umiesz robić. |
 | Nie wiem czy umiem. Amatorsko próbuję swoich sił. Cieszy mnie, gdy uda się w czymś uzyskać progres, nie powielać błędów. Ciekawam, co będzie kolejne, co sobie znów wymyślę, bo na pewno wymysle, :)))) |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji