Cain 3 tygodnie temu Zasady są proste, zobaczymy w trakcie jakie modyfikacje trzeba będzie nanieść. Zaczynając od pierwszego zdania w wątku, każda następna osoba pisze kolejne zdanie, które rozwija poprzednie. By opowieść zachowała spójność, przed umieszczeniem swojej cegiełki należy odczekać przynajmniej jedną minutę. Jeśli dwie lub więcej osób wrzuci zdanie w tym samym czasie i pojawią się rozbieżności, osoba pisząca kolejne zdanie musi zintegrować sens poprzednich w swoim. Piszemy jak chcemy, może być wierszem, możemy mieszać gatunki - byleby bez wzajemnego obrzucania się błotem. Zapraszam |
Cain 3 tygodnie temu Pewnego smętnego niedzielnego popołudnia, mężczyzna obudził się, przecierając ze zdumienia oczy. |
Bettina 3 tygodnie temu Ŝmieci w stercie przedmiotów. |
zsrrknight 3 tygodnie temu |
Bettina 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
pitolik 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Część postów została ukryta (423)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Wianeczek 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu Żylasty w odwecie uniósł największy kamień urywając księżycowi ucho. |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu Mogli w końcu przysiąść na mchu pomiędzy grzybami i odpocząć. Ezebiuszowi zaczęło burczeć w brzuchu. Nie jedli od kilku dni. |
Cain 2 dni temu - Tez jestem glodna ale kto wie jakie zle zaklecia siedza w jej owocach, poza tym po fasoli zawsze mam gazy. |
Wianeczek 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu Po chwili wszystko nabrało innych kształtów. |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu Zając struchlał, nie wiedząc czy to do niego czy jego skólonego cienia. |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
Cain 2 dni temu - Jest przeslodki, co nie? - Algemona wyciagnéła dłon by pogłaskaç gryzonia. |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu — Zaraz z ciebie zrobię pindę! — Zamachną się nogą od grzyba. |
Cain 2 dni temu Ezio steknal, zwalajac sie na ziemie az gruchnelo. |
Wianeczek 2 dni temu Rosły im brzuchy, a z kurka od cysternek zaczeła kapać klejąca ciecz. |
Wianeczek 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
Cain 2 dni temu Bo nie wzialem ze soba parasola. |
Wianeczek 2 dni temu |
ZielonoMi 2 dni temu |
Proboszcz 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu Pogrzebał w kieszeni wyciągając flaszkę "absolwenta". Las z godziny na godzinę marniał, ale systemy wczesnego oszczegania wysłały już toksyczne związki do odpędzenia pasożytów, które je oblazł. |
Wianeczek 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
Wianeczek 2 dni temu |
słone paluszki wczoraj o 11:30 Do Wianeczek: Już nie pamiętam, co napisałam, ale chodzi o to, że popieram, wychwalam każdą inicjatywę literacką. A już trochę se przypomniałam. Jesteś matką. Matką inicjatorką. (O, tyla zapamiętałam) Twój pomysł, więc możesz z nim postąpić jakkolwiek. Jeśli Wampirek ma poprowadzić zabawę, niech prowadzi i raczej nikomu nic do tego. Każdy mile widziany❗️ Zatem Do Dzieła i powodzenia w rozkręceniu Drabbelków zgadywanek😊😊😊] |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji