Pitolenie 154 – Trajkotanie Trybunów

Aisak
miesiąc temu
🥳🪶🥳🪶🥳
Piszemy!
Aisak
miesiąc temu
zsrrknight
miesiąc temu
no faktycznie - to już
JagVetInte
miesiąc temu
Kazał Pan, musiał sam.
zsrrknight
miesiąc temu
ano
Aisak
miesiąc temu
11 tekstów na NSzO, a to dopiero początek.
Nieźle.
Łukaszenkow
miesiąc temu
Nareszcie można was samych na jakiś czas zostawić i nie robicie trzody na portalu xD
Alienator
miesiąc temu
O, widzę Bogumił, SB-cka prostytutka poucza innych w kwestii kłamstwa. Ech, szkoda że przede mną spierdala jak karaluch.
JagVetInte
miesiąc temu
O masz, ale tu nie miło
JagVetInte
miesiąc temu
Kim jest ten Bogu ducha winny Bogumił?
Alienator
miesiąc temu
Ma tyle klonów, że nawet mi się nie chce ich wymieniać.
Pomidor
miesiąc temu
Alinator, Boga w sercu nie masz. Idź do spowiedzi
TseCylia
miesiąc temu
Klonów to tu ma w ch nie tylko Bogumil. Latoś na każdej grzadce obrodzily
Aisak
miesiąc temu
O maj gad! Właśnie napisałam, że na liście NSzO powinien zostać tylko Pomidor, który się w sekundzie zmaterializował😱🤣🤣🤣
Aisak
miesiąc temu
Mam moc😋
TseCylia
miesiąc temu
Widać pomidor to podgladacz, wywołany wyszedł zza zasłony
Aisak
miesiąc temu
Przerobimy na ketchup🤣
Tytusek
miesiąc temu
lubisz ciumkac majac go w ustach aisaczku? hihihihihi nasz naczelny blazenek hihihihi
Aisak
miesiąc temu
Tyfusek platfusek znany Policji ekshibicjonista znowu pokazuje małego siurka.

Tyfusek, ty weź się ubierz, bo siusiak ci zamarznie i odpadnie🤣
Grawitacja
miesiąc temu
https://www.facebook.com/100092446422209/posts/pfbid02kZhBPYbwLfiTwWsy9zhgSZxTdrj7LwNc1VbyQxeui1yMGxDNYomZU2UGTxpg53fCl/

Część postów została ukryta (3681)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

nie mam talentu
2 dni temu
*pozbierać
Adin dwa tri
2 dni temu
Ja jak pierwszy raz rozebrałem pompkę mossberga też ciężko było poskładać, nawet z filmem instruktażowym
Aisak
2 dni temu
Admin tamtego portalu usunął twoje wpisy, ókaszenkow.
Powoli, ale działa.
nie mam talentu
2 dni temu
Były całe prospekty kiedyś, to była prezentacja, gdzieś na portalu informatycznym
Aisak
2 dni temu
Z t3kstury chyba też cię usunęli. Znowu xd
nie mam talentu
2 dni temu
Aisak, Widziałem te wpisy jeszcze, ten portal ktoś już kiedyś pokazywał
Adin dwa tri
2 dni temu
na skurwi3liznie, mam niechcianych kolegów wypisują do mnie prywatne wiadomości zboki pierdolone
Aisak
2 dni temu
Rzadko tam zaglądam, bo nic ciekawego tam raczej nie ma.
Adin dwa tri
2 dni temu
Nie usunęli konta, ale tam jest nudno
nie mam talentu
2 dni temu
Oni się tak bawią
Adin dwa tri
2 dni temu
A na innych portalach nie mam kont dlatego nie wiem mieli usuwać...
Aisak
2 dni temu
Ale jest Zdzichu i Florek
Adin dwa tri
2 dni temu
*co
nie mam talentu
2 dni temu
Oni są wszędzie
Adin dwa tri
2 dni temu
Na tym publixo to złośliwcy mogą chcieć znowu konto zakładać (życzę tsecylii aby nie)
Aisak
2 dni temu
Ni są. Na poemaxie nie ma Florka.
Aisak
2 dni temu
Nie*
Adin dwa tri
2 dni temu
Florek się na kogoś obraził na poemaxie i zabrał ze sobą swoją ukochaną odchodząc, tak mi się coś przypomina
Aisak
2 dni temu
Złośliwcy niech wezmą koło i yebną się w czoło.
Przymuły.
Aisak
2 dni temu
Nie przypominam sobie Florka na poemaxie.
Chyba, że na tym dawnym, którego nie znam.
Adin dwa tri
2 dni temu
nie pamiętam na którym to było
Adin dwa tri
2 dni temu
Biedny cain znowu znalazł temat zastępczy do nieszczęśliwej miłości
Adin dwa tri
2 dni temu
https://www.facebook.com/photo?fbid=1401305314691051&set=a.202954674526127
Don Chujan
2 dni temu
Jak pięknie się znowu przestrzeń portalowa powiększyła, komu za to dziękować?
Aisak
2 dni temu
ókaszenkow błąka się po pustym portalu i nie wie, co ze sobą zrobić🤭
Don Chujan
2 dni temu
Aisak
2 dni temu
Pimpusie wymieniają się muzyczką?
A nie, bo przecież...😆
Don Chujan
2 dni temu
cain ma trudny charakter jak większość opowijczyków ;)
Don Chujan
2 dni temu
Nie jest faszystą ani religijnym pojebem, to się mu chwali
Aisak
2 dni temu
Zakochałeś się?
Aisak
2 dni temu
🚶‍♂️‍➡️💕🚶
Don Chujan
2 dni temu
Mam wrażenie że jesteś dwubiegunowa, nienawiść albo miłość, polecam poszukać emocje pomiędzy nimi też ;)
Aisak
2 dni temu
Ach! te emocje...
Don Chujan
2 dni temu
Bipolarna kasia ;)
Aisak
2 dni temu
Wmawiasz innym swoje choroby psychiczne?
Jakie to typowe dla ciebie😆

Cudak jesteś jakich mało.
Don Chujan
2 dni temu
Kasiu, opieram się na twoich słowach, chyba że się przejęzyczyłaś
Aisak
2 dni temu
Idem. Wrócem ostatni raz.
Don Chujan
2 dni temu
Tsecylio, przeczytałaś wiersze na komendzie? xD
Don Chujan
2 dni temu
Podobały się dzielnicowemu?
Don Chujan
2 dni temu
Chcieliśmy pomóc w gronie opowijskim i wytypowaliśmy dwoje podejrzanych którym warto się przyjrzeć. Grafomanka i Starszy Woźny, trzeba ich namierzyć i przycisnąć w przesłuchaniu, intuicja mi podpowiada że któreś z nich jest sprawcą!
Don Chujan
2 dni temu
Don Chujan
2 dni temu
Tsecylio, chciałbym zobaczyć minę dzielnicowego jak mu czytałaś te wiersze xD
Aisak
2 dni temu
Zief.
Don Chujan
2 dni temu
Dobranocka
wczoraj o 7:56
Zmarła piosenkarka Magda Umer. Warto przybliżyć pochodzenie tej artystki z dużym dorobkiem artystycznym.
Jej dziadek, Wincenty, został zlikwidowany na rozkaz Polskiego Państwa Podziemnego, tuż po wojnie, za uciskanie polskiej ludności i służalczość wobec sowieckiego okupanta.
Jej ciotki - Wanda i Henryka Umer - były komunistycznymi działaczkami, zaangażowanymi w budowę komunistycznej, socjalistycznej Polski.
Jej ojciec, Edward Umer, funkcjonariusz UB, po wojnie najpierw zajmował się zwalczaniem polskich patriotów walczących z sowieckim okupantem, następnie był komunistycznym funkcjonariuszem informacji wojskowej, osobą wysoko postawioną w strukturach PRL.
Brat Edwarda i wujek Magdy Umer - Adam Umer (występował pod nazwiskiem Humer) - był przed wojną członkiem nielegalnej Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy, dążącej do zniszczenia niepodległości Polski. W partii tej współpracował z Ozjaszem Szechterem, ojcem Adama Michnika. Po wojnie - zbrodniarz stalinowski (tak jak brat Adama Michnika - Stefan). W odróżnieniu od Stefana, nie zdążył jednak uciec z kraju przed wymiarem sprawiedliwości i został w latach 90-tych skazany za swoje zbrodnie i torturowanie więźniów politycznych. ,,Stosował m. in. bicie nahajką zakończoną stalową kulką oraz drutem kolczastym w piersi i krocze." Jak pisała WP: ,,Humer zatwierdził akt oskarżenia wobec rtm. Witolda Pileckiego, zamordowanego następnie strzałem w tył głowy w więzieniu mokotowskim w Warszawie. Taka sama śmierć spotkała też przedwojennego polityka narodowego Adama Doboszyńskiego, nad którym Humer znęcał się ze szczególnym bestialstwem. Innego narodowca - Tadeusza Łabędzkiego 9 czerwca 1946 r. zakatował na śmierć, a jego ciało zostało następnie wywiezione potajemnie z aresztu przy ul. Rakowieckiej i zrzucone do bezimiennego dołu śmierci na warszawskiej "Łączce". Adam Humer osobiście torturował również więźniów-księży, w tym ordynariusza kieleckiego, biskupa Czesława Kaczmarka, któremu podczas pokazowego procesu komuniści zarzucili szpiegostwo."
Nie wiedzieliście? To już wiecie.
Dobranocka
wczoraj o 7:57
Rodzinka z piekła rodem.
Dobranocka
wczoraj o 7:58
Wypada dodać z uczciwości, że artystka odcięła się od przeszłości swojej rodziny. Można? Jak się chce to można.
Dobranocka
wczoraj o 8:02
Chociaż warto zadać pytanie, czy gdyby nie pochodzenie i rodzinne zaplecze zrobiłaby w państwie bolszewickim taką karierę? I ile osób bez tych pleców nie miało tej szansy, bo miejsce było zajęte. Ciekawe. Podobno w 1979 roku przeszła na katolicyzm. Może faktycznie odcięła się nie tylko werbalnie, ale mentalnie. W każdym razie w czasach skundlenia, gdy duża część Polaków głosuje na drania, który podwyższa emerytury bandziorom wywodzącym się z komunistycznych formacji siłowych podobnych do Gestapo, typu UB, czy SB jakiś promyczek.l
Don Chujan
wczoraj o 14:40
Twarz rodzinnych patologii nosi zimowe czapki klubów piłkarskich, widać jaka warstwa społeczna skorzystała na 800+
Don Chujan
wczoraj o 15:15
Trójka dzieci, stary wystrzelony pewnie kryształem, a mamusia dojechana alko...

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji