| O pół kroku w bok od zboczeń i zgorszeń |
 | Rzec by - balans, tak jakby iść "zaprawionym"... |
 | wus wus |
 | wosprit |
 | awruk anabej |
 | akobz atok ailatineg eigan
einkuaimaz ćęrks ćywhcu
ułaaaaajiiim |
 | czemu jakiś random założył pitolenie? |
 | Siemanko |
 | Dzień dobry! Mamy dzisiaj czwarty dzień tygodnia |
 | To dobrze! |
 | Jutro piątek |
 | A sobota imieniny kota chrobota. |
 | gwauć, zabijaj, morduj, zjadaj
obrzydliwie się wyrażaj
normą tutaj jest szaleństwo
chociaż norma to obłuda
udaj jednak, że istnieje
siej obłędu nowe ziarna
niech kiełkuje z nich pogarda
pójdzie niech jej w pędy manna
AVE SATAN! oraz banda |
 | Rozumiem, że konta usunąć się stąd nie da, a szkoda, bo tyle ich tu mam (jak twierdzi pewna cipa, oświadczając, że ona jest tu jedyna, która ma jedno konto, czyli rozumiem, że wszyscy inni po kilka), że chętnie bym - część przynajmniej - pousuwała. W każdym razie znudziło mi się wdychanie smrodu tego rynsztoka. Z wieloma normalnymi ludźmi stąd mam kontakt poza tym szaletem, więc nic nie tracę, rezygnując z dalszego uczestnictwa w tej farsie. |
 | Płomyku, daj spokój, nie warto. |
 | Jak można kogoś wyzywać publicznie... To mi się w głowie nie mieści... |
 | A po co takie skrajne decyzje? W każdej społeczności trafiają ludzie, którzy nas wkurwiają ale są przecież i tacy, których lubimy, lubimy z nimi rozmawiać itd. A latać po portalach, discordach, trochę tu, trochę tu to troszkę takie na wariackich papierach. |
 | to społeczeństwo anarchii - tu nie ma granic, wszystko jest możliwe, więc niektórym puszczają moralne hamulce |
 | błękitnypłomień, Jesteśmy dziwni, ale czy tacy źli? Konto usuwał Alienator i jemu się jako jednemu z bardzo nielicznych (na palcach ich wyliczyć) to udało, po czym... założył kolejne.
Nie odchodź Płomyku, bo będziesz tęsknić, tu prawie każdy kiedyś chciał odchodzić i prawie każdy nad aktywny miał bana (kilka...), ale gdzie indziej taka złota wolność jest? |
 | E tam koko jumbo i do przodu. mam nowy kapitalny film 'Śmierć w Wenecji" ;) |
Część postów została ukryta (4984)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Yanko, już? |
 | Antoni! Trzeba niedługo zakończyć! |
 | Albo i więcej... może ze 40... |
 | 41 |
 | MartynaM, No to trzeba zakładać nowe - kto? Co ja mogę... |
 | Ciebie nie trzeba nabierać piotrze, wystarczy że żona tobie rogi przyprawia ;) |
 | Ty masz wyprawę!
Dawaj! |
 | Ale śluby składałem nie zakładać? Może Ty Martyno? |
 | Nie jesteś w stanie mnie dotknąć. Za cienkie jesteś |
 | Oficjalnie uważam to pitolenie za zamknięte |
 | Ja ciebie nie chcę dotknąć, nie pastwię się nad inwalidami umysłowymi ;) |
 | Trzeba dawać czym prędzej kolejne |
 | A tobie jeszcze nie przeszła mania obrażania Piotrka? |
 | piotrze |
 | to załóż nowe, Kwiatuszku :) |
 | CZeba już, pilno jest |
 | Ale ja go nie obrażam, grzecznie mu odpowiadam Martyno, no i powiem ci że 20 lat różnicy to może być problem faktycznie;) |
 | Maryna, nie sobie pisze, miałem ubaw dziś z niego jak pisał o tej broni, Rydlu, unikaniu alkoholu, serio to kupiłeś? |
 | kupiłaś?* |
 | Mamy tu pewne zasady. Nie czepiamy się rodzin userow. Po sobie można jechać, ale rodzina, to świętość.
Tak. Wielki problem. Dlatego nici z miłości...
Piotrek, a jak myślisz? ? |
 | Fajnie że czytasz moje teksty piotrze z ciekawością, ja z twoich nic nie pamiętam, tylko że nudne |
 | Piter poważne sprawy... ta broń i alkohol |
 | MM naprawdę? |
 | Martyno jeśli 20 lat różnicy to faktycznie nici, a dużo na to wskazuje... |
 | Ja wiem co myślę że to fantasta jakich mało. |
 | Pan samochodzik hahaha |
 | Może w nim mieszkasz co? |
 | Naprawdę.
Toż ci piszę, że więcej...
To kobieta i na dodatek znajoma... ? |
 | Słabo się znam na broni, strzelałem ostrą tylko z KBKAK i Kbks. Wydaje mi się, że po jednym strzale nie da się rozpoznać rodzaju broni, ale po serii już bardziej. |
 | Pamietam co innego, MM... |
 | AF mało się znasz... |
 | NIe, nie, piszesz w taki sposób ze coś w tym jest, żebyś jeszcze była 20 lat młodsza to ok ale 20 do przodu to już niebardzo |
 | No przecież piszę... |
 | Powiem ci tylko tyle, przefrałes jadąc po rodzinie, mnie nie dotknąłeś ale ty na tym przegrałeś. Twój wizerunek dużo stracił. |
 | przegrałeś* |
 | tylko potwierdziłem to o czym piszesz |
 | Po jednym wystrzale Abbie rozpoznasz pistolet od karabinu |
 | Przecież sam napisałeś w opowiadaniu że masz nudne życie z żoną |
 | A bocznego zapłonu to już najłatwiej rozpoznać |
 | Dokładnie. Dlatego musisz poszukać mlodszej, i jeszcze lesbijki, skoro taka tendencja...? |
 | rodzaj broni - chodziło mi o markę - a nie czy karabin czy pistolet, czy pistolet maszynowy. |
 | Chodźta na nową metę |
 | Na tyle ile strzelałem, podejrzewam, że wprawione ucho jest w stanie rozpoznać konkretne, charakterystyczne modele broni, ale nie wiem, przypuszczam. |
 | wprawne ucho może wiele :) |
 | Uważam to pitolenie za zamknięte |
 | Przy czym jestem świadomy, że strzelanie, czyli stanie bezpośrednio przy broni to zupełnie co innego niż usłyszeć odległy strzał. |
 | No pewnie. Odróżnisz Ak 47 od GAU- 8 :) |
 | no armatę od karabinku chyba każdy odróżni :)) |
 | Niniejszym zamykam pitolenie. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji