![]() | Bettina ponad tydzień temu |
![]() | Szatan ponad tydzień temu |
![]() | o nim pseud ponad tydzień temu o nim pseud 8 miesięcy temu "Grafomanka 8 godz. temu Grisza, lubisz spokojne kobiety, takie w sensie posłuszne i potulne? Grisza 8 godz. temu Grafomanka, oddalamy się od tematu, a wszystko, co miałem istotnego w tej materii do powiedzenia powiedziałem rano." XD |
![]() | o nim pseud ponad tydzień temu |
![]() | o nim pseud ponad tydzień temu o nim pseud pół roku temu Grafomanka 4 godz. temu idź do swojej babci, pewnie czeka na głaskanie...🤣🤣🤣 Grafomanka 4 godz. temu bo, przy czymś bardziej konkretnym, zachodzi obawa, że możecie się rozpaść... 🤣🤣🤣 |
![]() | o nim pseud ponad tydzień temu Nie no, wyglądam bardzo atrakcyjne, czego dowodem są przebyte choroby weneryczne |
![]() | Bettina tydzień temu |
![]() | wikindzy tydzień temu ![]() "Ksiądz Andrzej wyrządził mi krzywdę d I jednoznacznie upodlił. g Choć wybaczyłem mu jako katolik, g Długo nie mogłem zapomnieć. d Tej strasznej nocy majowej, Gdy Andrzej zbrukał mi skrzydła, Na zawsze spaczył psychikę I jakby utytłał w powidłach. W powietrzu zawisł aromat, Woniało wiosną i kwieciem. Toczyliśmy dyskurs o Bogu I o pokoju na świecie. Wtedy Andrzej spojrzał dość dziwnie, Znienacka żądając buziaka. Uległem - poprosił o więcej I nagle mnie chwycił za ptaka. Czerwone majtki z napisem "Roma". D - Czytaj od tyłu, czytaj na wspak. D A (Amor!) Czerwone majtki, grzechu pamiątka A - Nigdy, przenigdy nie zapomnę go. A7 D Czerwone majtki z napisem "Roma" - Czytaj od tyłu, czytaj na wspak. (Amor!) Czerwone majtki, grzechu pamiątka - Nigdy, przenigdy nie zapomnę go. Się zaklinał, bym oddał mu gwiazdkę. Na to nie mogłem się zgodzić. Wreszcie szepnąłem, choć delikatnie, Potem tydzień nie mogłem chodzić. Andrzej załkał, długo przepraszał, Kazawszy się wybiczować Bączał, że każdy człowiek, choć słaby, Jest godzien miłości Boga. A będąc godnym Bożej miłości, Podlega miłości pasterza, Który Was, Wy owieczki z gwiazdkami, Tak czy owak zawiedzie do nieba. Czerwone majtki z napisem "Roma" - Czytaj od tyłu, czytaj na wspak. (Amor!) Czerwone majtki, grzechu pamiątka - Nigdy, przenigdy nie zapomnę go. Czerwone majtki z napisem "Roma" - Czytaj od tyłu, czytaj na wspak. (Amor!) Czerwone majtki, grzechu pamiątka - Nigdy, przenigdy nie zapomnę go, Nigdy, przenigdy nie zapomnę go, Nigdy, przenigdy nie zapomnę go." |
![]() | wikindzy tydzień temu |
![]() | wikindzy tydzień temu ![]() |
![]() | wikindzy tydzień temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji