Problem związany z pisownią...

Mroczhna
16.11.2015
Czy zwrot "w łunie" jest poprawny? Konkretniej chodzi o to, że ktoś się w niej znajduje (np: stanął w łunie). Przepraszam, że spamuję, ale to ważne.

Anonim
16.11.2015
kurwa róbcie jeszcze więcej bezsensownych watków takie coś do rozmów o niczym
El Guardia
16.11.2015
Z natury jestem spokojny ale takie spamy nawet mnie wytrącają z równowagi. Won z tym na inny wątek.
Mech To'Porost
16.11.2015
jem wiecej platkow
Anonim
16.11.2015
Wydaję mi się, że jest to jak najbardziej poprawne.
Sky300
16.11.2015
Jared jak zwykle utrzymujący spokój :P
Sileth
17.11.2015
Popieram Jareda, co złego jest w pytaniu o pisownie na forum portalu literackiego? O ile się nie mylę, do tego miało służyć to forum.
Anonim
17.11.2015
wiesz co złego? że to jest wątek na jedną odpowiedź, zasrane jest całe forum tego typu wątkami
są już i istnieją wątki adekwatne do tego typu pytań, jak choćby Porady od pisatych dla pisatych
a ty jeszcze tego bronisz? no to srajcie gównowątkami więcej, ja już umywam ręce, niech to wreszcie jebnie, ten zesrany portal!
Anonim
17.11.2015
Tzn. ja nie popieram spamowania wątkami, ale dodanie trzeciego komenta z pretensjami nie miałoby sensu, po prostu skoro już taki wątek powstał, to warto dać odpowiedź :)
Anonim
17.11.2015
wiadomo, powstał i już się nie odpowstanie
mój krzyk był po to, żeby przyhamowac to rozpasanie wątkowe
Anonim
17.11.2015
Ten wątek to przynajmniej próbował udawać poważny (bez obrazy, nie złośliwie), ale nie dawno był tu inny, już nawet nazwy nie pamiętam, który o pomstę do niebios wołał...
Sileth
17.11.2015
Spokojnie, Filip, jeśli ci się nie podoba wątek nie musisz ani bluźnić, ani się niepotrzebnie denerwować. Po co te nerwy? Powstał wątek, nikt już nic na to nie poradzi, można natomiast odpowiedzieć jeśli zna się odpowiedź, a jeśli nie to się nie odzywać. :)
Anonim
17.11.2015
*NIEDAWNO ;_____; wstyd....
Anonim
17.11.2015
Sileth nie prostuj mi kręgosłupa ok? będę bluzgał o ile będę miał ku temu podstawy, a mam
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, tym razem ze zrozumieniem albo się nie odzywaj, jeśli masz mi tu gadać bzdury
Anonim
17.11.2015
Oto baranek pokoju, który gładzi shitstormy świata, Sileth i Filip wezwani na jego ucztę ;___;
Anonim
17.11.2015
no bo na cholerę się upiera oślo przy swoim zdaniu? wcale nie mam ochoty sie wykłócać
no nie wierzę, że nie potrafi zrozumieć mojego punktu widzenia
Anonim
17.11.2015
Kiedyś uważałem, że system anarchiczny tj. podział państwa na pomniejsze autonomiczne organy ma sens, ale jak tak patrzę na opowi i ten po prostu pożałowania godny stosunek właściciela do swojej strony...
Anonim
17.11.2015
też niby jestem anarchistą ;) ale fakt, Opowi czegoś mnie nauczyło
Komuno wróć! XD
Anonim
17.11.2015
jakby admin działał, byli aktywni moderatorzy - to ja bym przestał kląć
Sileth
17.11.2015
Nie będę się upierać, każdy ma swoje zdanie. Więc teraz zakończmy ten spór, bo nie ma on sensu. ^^ Ale co prawda to prawda, spam jest zły i należy go tępić.
Anonim
17.11.2015
Burton bodajże założył kiedyś wątek do wylewania bólu dupy, ale że gdzieś utonął na forum, to powylewam go tutaj.

Primo: jak można, do chuja ciężkiego, nie prowadzić żadnego nadzoru nad własną stroną!? Przecież to jest parodia. Abstrahując już od trolli, to non stop zakładane są wątki dupojebne i, co więcej, wywoływane są spory na linii ludzi chcących utrzymać porządek i tych liberalnych anarchistów. (Mniejsza kto ma wtedy rację) Prawda jest taka, że nawet nie mamy pewności czy ten admin w ogóle żyje, nie zdziwiłbym się, gdyby któregoś dnia po prostu wygasła działalność serwera i jeb, koniec portalu.

Po drugo zaś: brak możliwości edycji komentarzy... po prostu uwielbiam moment, w którym kończę pisać komentarz-balladę długości Pana Tadeusza ze wskazówkami dotyczącymi narracji, sracji, intonacji i innych rzeczy uważanych za "profesjonalne", a na końcu przez pośpiech pieprznę orta i cały profesjonalizm komenta poszedł się jebać. To jest PIERWSZA funkcja, która powinna być dodana na portalu, który przynajmniej chce aspirować do miana poważnego.

Trzecio: słyszał ktoś kiedyś o banie na opowi? Jak imperium długie i szerokie nie słyszałem o blokadzie konta. W ultra skrajnych przypadkach wypowiedzi były usuwane, ale żadnych konsekwencji poza tym. Gdyby nie fakt, że admin w ogóle się nie udziela, gotów bym pomyśleć, że boi się banować, żeby nie tracić użytkowników. (lol)

Wątek anonimowych jedynek pomijam, bo już mi się nie chce. Ufff... od razu mi lepiej.
Sileth
17.11.2015
Całkowicie popieram, portal ratuje tylko przyjemny wygląd, a nie coś co wygląda jak forum. Przydałaby się również obserwacja czy powiadomienia, bo naprawdę trudno jest zgubić coś co lubimy czytać w natłoku opowiadań.
Niestety Admin ma nas w dupie, a utworzenie pisaka, tak to się chyba nazywało, nam nie wyszło.
MrJ
18.11.2015
Żeby chociaż udzielił komus prawa do pracy to by już było coś. Duża część usprawnień to pięć minut grzebania w stronie, nawet bez pisania kodu. Bany natomiast, cóż sam bym miał kilka strzałów banowym shotgunem, ale cóż....

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji