![]() | Niemiecki Windziarz 5 miesięcy temu Niestety, a więc teraz tu :) Pewien pan Honda, bardzo bogaty gościówa z Nakano. Porzucił wszystko, włącznie z zegarkiem i telefonem, na 3 dni. I udał się do swojej jaskini. Był tam sam w całkowitych ciemnościach. Po 3 dniach zapalił światło, wziął prysznic, odlał się, zjadł lekki posiłek, odgrzany w kuchence mikrofalowej. Założył dresik, adidasy i wyszedł na zewnątrz, do swoich zwykłych spraw. Czy był odmieniony ? Czy chciałbyś mieć swoją prawdziwą jaskinię ? Czy chciałbyś tak sobie posiedzieć ? Biuro obsługi klienta (22) 776655443 |
![]() | Niemiecki Windziarz 5 miesięcy temu Zielona herbata, no bo wiosna. detox, zła krew, czyszczenie, sprzątanie. Dresik i luz. Siedzę w piwnicy. Zakurzam się wywalam wory różnych szpargałów, cieszy to mój mózg, bardzo. Od tego, robi się tak, że obrazy same spadają że ścian ! Tak słyszłem |
![]() | Niemiecki Windziarz 5 miesięcy temu |
![]() | Angelina 4 miesiące temu Czy wszystko powinno być za darmo, oto jest pytanie ? Roztropne pytanie, jak te wszystkie pytania o granice wolności ... ??? Aż trzy znaki zapytania. Nie możesz mówić badaczu brutalności, szkoda. Przeczytałam twoje wiersze i wiesz co, chcę być po twojej lewej stronie, moja siostrzenica Dellarobia chce zabezpieczać twoje prawe skrzydło, tak mówi . Jest taki film, który poluje na serca i dusze, nikt nie jest wobec niego obojętny. Tak słyszałam. |
![]() | Angelina 4 miesiące temu |
![]() | Angelina 3 miesiące temu |
![]() | Angelina 3 miesiące temu Nie segreguj śmieci zniszczą Kapitalistyczną utopię. |
![]() | Angelina 3 miesiące temu Umiem jeść umiem żyć umiem różne rzeczy Wolny dzień |
![]() | Ks. Popiełuszko 3 miesiące temu |
![]() | Bettina 3 miesiące temu |
![]() | Ks. Popiełuszko 3 miesiące temu 1. Macie równo stać w szeregu 2. Nie podskakiwać zbytnio 3. Wyciągać wnioski z przeszłości 4. Rumakowanie najgorszą formą wyrazu 5. Misje samobójcze nikomu nie przynoszą chwały xD 6. Za dobre zachowanie będą szmakosy rzucone w michę 7. Pokora najwyższą formą wyrazu szacunku 8. Musi tutaj panować wolność bezapelacyjnie 9. Gromady dzikusów są głupsze niż pojedyńczo 10. Żadna forma nacisku nie ma sensu! |
Część postów została ukryta (1129)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Angelina 2 miesiące temu |
![]() | Where Is My Mind 2 miesiące temu |
![]() | Where Is My Mind 2 miesiące temu "Miałaś już mnie nie zaczepiać..." |
![]() | Where Is My Mind 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Grafomanka 2 miesiące temu A, Drzewo zadarło z Grafi, ona musi okresowo donieść, bo nie wyżyje'' Tak, musi, musi wg Yanko, i tylko wg Yanko... |
![]() | Grafomanka 2 miesiące temu Ocal siebie i przestać snuć idiotyzmy... |
![]() | Grafomanka 2 miesiące temu |
![]() | Where Is My Mind 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Angelina 2 miesiące temu nie martw się, grab, strzyż, piel. dbaj, pielęgnuj. miej wyjebane. tak naprawdę już mam dosyć opowi. jesteś super. fajnie , że mogłam cię poznać. nigdy nie wiem, co napisać w liście pożegnalnym, na koniec. naprawdę was kocham, Ciebie, Grafi i Tsesię, która myśli, że jestem wariatką :) Nie wariować, nie płakać. To idę. Papa, moie żabusie xD jak to mówi Grafi. |
![]() | Angelina 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Angelina 2 miesiące temu dobranoc :) nie płakać nie kombinować całunu :) |
![]() | TseCylia 2 miesiące temu |
![]() | Grafomanka 2 miesiące temu Jaki koniec? Proszę tu nie wymyślać niestworzonych rzeczy, tylko dalej bawić się z nami. Bo inaczej mogę się zdenerwować, a tego byśmy chyba nie chcieli/ nie chciały... |
![]() | Doktor Klopenburg 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Angelina 2 miesiące temu Chciwa bańkaTylko zbierać i gromadzić Aż łeb pęka sztuczna szczęka Żeby gryźć Tłoczyć słowa do butelek Zbierać grosze i grosiki Eurocenty te niemieckie Fifulenty Na ćwierci jechać z oszczędności wór Pełny jest w połowie Pożyczone oddawane czy to zdrowe moie małpy sargassowe ? |
![]() | Angelina 2 miesiące temu A Conie-farma troli, niech się pierdoli. |
![]() | Where Is My Mind 2 miesiące temu https://doci.pl/uzavrano/desmond-morris-cykl-naga-mapa-2-ludzkie-zoo+f181me |
![]() | Where Is My Mind 2 miesiące temu https://doci.pl/uzavrano/desmond-morris-cykl-naga-mapa-1-naga-mapa+f181m8 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji