Użytkownicy w rażący sposób łamiący regulamin mogą zostać pozbawieni możliwości publikowania na łamach forum.

Bettina
pół roku temu
Regulacja usuwania konta.

Jako osoba, która ani razu nie zwróciła siẹ tu do nikogo prywatnie, nie używająca wulgaryzmów, zachowująca conajmniej podstawowe zasady w poszanowaniu różnic,

Użytkownicy w rażący sposób łamiący regulamin mogą zostać pozbawieni możliwości publikowania na łamach forum.

Skoro jestem pewna, że nie bylo z mojej strony żadnych uchybień , zakladam, ze przpusuje mi sie domniemane, co jest dla mnie nie do przyjecia,

Oczywiście wszystkie publikacje usuwam, ale nie zgadzam sie na przypisanie mi nieistniejących grzechów, czy rażącego łamania regulaminu.
mamycię
pół roku temu
Ty głównie zwracasz się sama do siebie.
Bettina
pół roku temu
Przypusuje * sorry, jestem poirytowana nonszalancją, ktora nie nic wspolnego z czymkolwiek co mozna nazwac czyms.
Bettina
pół roku temu
Przypisuje*
Wiem do kogo sie zwracam. Nie, nie do siebie, do osoby odpowiedzialnej za regulacje, ktore sa konsekwencja lamania regulaminu. I jestem powazna.
Bettina
pół roku temu
Dodatkowo moglabym oczywiscie dopisac liste osob, ktore probowaly lamac regulamin z wykorztstaniem danych, Ktore Nigdy I'm nie odostepnilam, ale to akurat jest mi nie obojetne, ale swiadomie pominiete.
Bettina
pół roku temu
mamyciẹ , racz nie kwestionowac tego, co napisałam

Nie pisze dxiekuje. Bo akurat nie ma za co.
Bettina
pół roku temu
Tylko czekam az sie tu zablokuje na Łamach Forum jedyna jeszcze wartosciowa osobe. Czyli mnie.
Bettina
pół roku temu
Niesamowie mamycie,
Jestem juz zablokiwana...
Bettina
pół roku temu
Jestem Juz Zablokowana. Niesamowite mamyciẹ.

Tak, mam tu prywatnego bloga, albo pół I wlasnie wyslalam Ci maila. Na ktory dostalam odpowiedz.

Regulacja samousuwania konta. Samo czyli bez potrzeby pisania z administratorem skoro I tak UWaga Na Lamach Forum sie Nie Da.
Bettina
pół roku temu
Co to jest Forum?
Do publikacji. A gdzie jest Portal?
Adin dwa tri
pół roku temu
Czego ty głupia ruro paszczysz co?
Bettina
pół roku temu
Proszẹ?
Bettina
3 miesiące temu
A dziś o czym innym. Jako że od jakiegoś czasu fascynuje mnie Japonia .. O czym rozmawiają Japończycy? O pogodzie. Nie powinniśmy jednak nigdy poruszać tematu drugiej wojny światowej, która jest inna w oczach Japończyków, nie rozmawia siẹ też o polityce.
Bettina
3 miesiące temu
Być może jest to lekcja poznania dla miłośnikow haiku. Zanim napiszesz haiku, napisz 3- stronicowy opis przyrody. Tyle, ze z tymi trzema stronami jest jeden szkopuł.
Bettina
3 miesiące temu
Mnie kiedys zaatakowal taki wielki milosnik Szkoly Haiku, - Kończymy rozmowe , bo o pogodzie rozmawiamy. To bylo dla mnie tak po japońsku, szokiem
Zenza
3 miesiące temu
Zanim napiszesz haiku, napisz 3- stronicowy opis przyrody. Z każdej strony wywal tyle, żeby została linijka.

"zapach czeremchy
coraz mniej miejsca
w moim pokoju"

Jasna
Bettina
3 miesiące temu
Napisz to w opozycji
Bettina
3 miesiące temu
wyczerpany zapach czeremchy
w moim pokoju
-
Zenza
3 miesiące temu
zapach czeremchy nie może być wyczerpany. w haiku nie nadajemy cech ludzkich przyrodzie, przynajmniej nie tak bezpośrednio.
o nim pseud
3 miesiące temu
Które tu jest słowem sezonowym?
Bettina
3 miesiące temu
Gaman
Bettina
3 miesiące temu
Termin Gaman wywodzi się z nauk buddyzmu zen i opisuje wewnętrzną aktywność w obliczu zewnętrznych przeciwności losu. Internowani Amerykanie pochodzenia japońskiego podczas II wojny światowej praktykowali gaman, aby znieść wykluczenie społeczne, trudności i upokorzenie.
Bettina
3 miesiące temu
Dlaczego Rybka jest taka ważna?
Bettina
3 miesiące temu
W jẹczmieniu
wczoraj dwa niedźwiedzie
- atak paniki
Bettina
3 miesiące temu
Japonia - rasizm.
Bettina
3 miesiące temu
W Japonii są możliwe restauracje z kartką na drzwiach ,, Tylko Japończycy, nie obsługujemy obcokrajowców. Czy to oznacza, że pozostaniemy głodni? Nie. Nie ma tak naprawdẹ tej obawy, bo po pierwsze takie restauracje są rzadkie a po drugie, są wynikiem obsługi tylko japońsko jẹzycznej, Karty Dań bez zwyczajowych obrazków Menu, a jedynie z japońskim (bez angielskiego) opisem dań, czyli obsługa nie Japończyków jest zadaniem niewykonalnym, stąd Kartka na drzwiach.
Bettina
3 miesiące temu
Przypomniało mi siẹ, że mam w koniecznym planie odwiedzić Ratyzbonie kawiarenkẹ, którą obsługują tylko osoby z zespołem downa.
Bettina
3 miesiące temu
Ratyzbońską kawiarenkẹ w cieniu zespolu cmentarnego z pysznymi ciastami I kawą w umiarkowanej cenie
Bettina
3 miesiące temu
Życzenia

https://youtube.com/shorts/adrEy0bBpWA?si=YIenlj0pERnONYEy
Bettina
3 miesiące temu
Czym jest prawość? Bycie upartym oznacza osobę, która uparcie chce bronić swojego punktu widzenia wbrew wszystkim innym i upiera się przy swoim, nawet jeśli od dawna udowodniono, że jest inaczej

Dla ucywilizowanego Japończyka jest to niezrozumiałe.
Bettina
3 miesiące temu
Słońce siə wyszczerbiło
na garnku - czy garnek
Garnek wyszczerbil sie na sloncu .
Bettina
3 miesiące temu
Wronka w ranek
rozgrzewa ćwierk
rosną miẹśnie
Bettina
3 miesiące temu
Wronciẹ boli miəsieñ
- a
Bettina
3 miesiące temu
Bettina
3 miesiące temu
Kobiety a a
Mẹżczyźni a b?
Bettina
3 miesiące temu
Japończycy mają 10 dni urlopu w ciągu roku. Temat urlopu jest Nieporuszany.
W prawdziwej japońskiej firmie co rano jedna osoba - nowozatrudniona? wymienia 6 - 7 reguł, ktore powtarzają inni...
Bettina
3 miesiące temu
W Japonii nie pokazujemy Palcem - O Tam!
Jeśli już chcesz cos pokazac - otwartą dłonią.
Bettina
3 miesiące temu
Na kursach jẹzyka japońskiego nie potrzebujemy Nauczyciela. Dlaczego?
Bettina
3 miesiące temu
Bədẹ strzelać! To jəzyk zachowawczy.
Bettina
2 miesiące temu
Tak.
Bettina
2 miesiące temu
Wracam do Japonii - Czy faktycznie pytanie - Co u ciebie slychac? jest nieprzetłumacxalne.

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji