Bettina pół roku temu Jako osoba, która ani razu nie zwróciła siẹ tu do nikogo prywatnie, nie używająca wulgaryzmów, zachowująca conajmniej podstawowe zasady w poszanowaniu różnic, Użytkownicy w rażący sposób łamiący regulamin mogą zostać pozbawieni możliwości publikowania na łamach forum. Skoro jestem pewna, że nie bylo z mojej strony żadnych uchybień , zakladam, ze przpusuje mi sie domniemane, co jest dla mnie nie do przyjecia, Oczywiście wszystkie publikacje usuwam, ale nie zgadzam sie na przypisanie mi nieistniejących grzechów, czy rażącego łamania regulaminu. |
mamycię pół roku temu |
Bettina pół roku temu |
Bettina pół roku temu Wiem do kogo sie zwracam. Nie, nie do siebie, do osoby odpowiedzialnej za regulacje, ktore sa konsekwencja lamania regulaminu. I jestem powazna. |
Bettina pół roku temu |
Bettina pół roku temu Nie pisze dxiekuje. Bo akurat nie ma za co. |
Bettina pół roku temu |
Bettina pół roku temu Jestem juz zablokiwana... |
Bettina pół roku temu Tak, mam tu prywatnego bloga, albo pół I wlasnie wyslalam Ci maila. Na ktory dostalam odpowiedz. Regulacja samousuwania konta. Samo czyli bez potrzeby pisania z administratorem skoro I tak UWaga Na Lamach Forum sie Nie Da. |
Bettina pół roku temu Do publikacji. A gdzie jest Portal? |
Adin dwa tri pół roku temu |
Bettina pół roku temu |
Bettina 3 miesiące temu |
Zenza 3 miesiące temu "zapach czeremchy coraz mniej miejsca w moim pokoju" Jasna |
Bettina 3 miesiące temu w moim pokoju - |
Zenza 3 miesiące temu |
o nim pseud 3 miesiące temu |
Bettina 3 miesiące temu wczoraj dwa niedźwiedzie - atak paniki |
Bettina 3 miesiące temu https://youtube.com/shorts/adrEy0bBpWA?si=YIenlj0pERnONYEy |
Bettina 3 miesiące temu Dla ucywilizowanego Japończyka jest to niezrozumiałe. |
Bettina 3 miesiące temu na garnku - czy garnek Garnek wyszczerbil sie na sloncu . |
Bettina 3 miesiące temu rozgrzewa ćwierk rosną miẹśnie |
Bettina 3 miesiące temu - a |
Bettina 3 miesiące temu Mẹżczyźni a b? |
Bettina 3 miesiące temu W prawdziwej japońskiej firmie co rano jedna osoba - nowozatrudniona? wymienia 6 - 7 reguł, ktore powtarzają inni... |
Bettina 3 miesiące temu Jeśli już chcesz cos pokazac - otwartą dłonią. |
Bettina 2 miesiące temu |
Bettina 2 miesiące temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji