PanMaximus dwa lata temu |
sunburst dwa lata temu |
sunburst dwa lata temu ![]() |
piliery dwa lata temu |
Margerita dwa lata temu |
Akwadar dwa lata temu |
JamCi dwa lata temu |
jarrosław dwa lata temu Moim obowiązkiem jest strzelanie. I lubię to robić. Najchętniej do ludzi. Kiedy na przedłużeniu muszki ze szczerbinką pojawia się kobieta, czuję narastające podniecenie objawiające się wzrostem ciśnienia, metalicznym posmakiem w ustach i erekcją końcówki. Albo facet. Jego zwierzęcy lęk, gdy patrzy mi w oczy, daje poczucie boskiej władzy. Wtedy myślę – zastrzelić od razu, czy ranić i patrzeć dalej z góry w te zmętniałe, zestrachane gały? Błagające bym darował. A mimo to ludzie mnie kochają. Ciągle gdzieś w świecie poszukują . Często noszą na rękach z zachwytem. Przytulają do siebie. Wielu ze mną śpi. Nazywają pieszczotliwie swoim automacikiem. Jestem AK 47. |
kasiaczek dwa lata temu |
Bajkot z Miedzyświata dwa lata temu |
Bajkot z Miedzyświata dwa lata temu |
Wzorowa Płaczlinda dwa lata temu |
JamCi dwa lata temu Magda Umer Za pewien czas, gdy któreś z nas Odejdzie, zapomni, zatrzaśnie Zaczną się złe godziny mdłe Znikniemy sobie we mgle Za pewien czas, gdy któreś z nas Odejdzie, odfrunie, odpłynie Skończy się w nas zielony czas I zmatowieje ten blask A na razie fruwają motyle Tyle tego, tamtego też tyle A na razie wierzymy w baśnie I jaśniej i jaśniej... A na razie kołyszą nas noce A na razie kołyszą nas dni Choć już życia, psiamać, popołudnie Jest cudnie, jest cudnie Za pewien czas, gdy któreś z nas Odejdzie, zapomni, zatrzaśnie Zaczną się złe godziny mdłe Znikniemy sobie we mgle Za pewien czas, gdy któreś z nas Zawinie do portu ciemnego Zaczną się łzy, lamenty, żal I zakróluje zła dal A na razie fruwają motyle Tyle tego, tamtego też tyle A na razie wierzymy w baśnie I jaśniej i jaśniej... A na razie kołyszą nas noce A na razie kołyszą nas dni Choć już życia, psiamać, popołudnie Jest cudnie, jest cudnie. Autor tekstu: Magda Umer |
Łukaszenkow dwa lata temu |
Łukaszenkow dwa lata temu ![]() |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji