Bettina dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
zapewne997 dwa lata temu |
słone paluszki dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu Leżẹ na ziemi, patrzẹ w niebo, krzyczẹ,, Rodzẹ człowieka. Przestajẹ krzyczeć, urodziłam człowieka. Patrzẹ w niebo. Anna Świrszczyńska * konkurs na wiersz, który jest o matce |
Krwawiący pan M dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu Tu jelita, tam serduszka! Zgromadzone tu odpadki, To efekty są skrobanki To jest człowiek uśmiercony wolą własnej matki! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! MATKI! Czy to tatar, czy mielone, może kisiel albo ??? ??? w tym słoju (?) leży człowiek ??? To jest człowiek uśmiercony wolą własnej matki! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! MATKI! ??? czarny marmur , piękna rzeźba ! to nie pomnik jest człowieka ??? to jest płód To jest człowiek uśmiercony wolą własnej matki! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! Matki zbrodniarki, wyrodne MATKI! MATKI! Ile dzisiaj psy szpitalne będą miały pożywienia? Kosze pełne są odpadków, pozostałych po zabiegach." Prowokacja - Prawo do życia, czyli kochanej mamusi Tekst skopiowany z Tekstowo. |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu Kiedy moja matka mnie rodziła, spomiẹdzy nóg jej płynẹła krew. Cierpiałyśmy obie, ona wiẹcej niż ja. (...) Anna Świrszczyńska |
Bettina dwa lata temu |
Conie dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
słone paluszki dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
słone paluszki dwa lata temu Można by było poszukać wierszy o wszystkich matkach, madkach, macochach i matulków, mamuś, mamy Muminka i piosenek, a tu jak zwykle Wielka Sraka😠 |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
okruszynka dwa lata temu czemu przerwałaś tę ciążę, straciłam tę szansę dziś rano, teraz, niestety nie zdążę. |
Szpilka dwa lata temu |
Szpilka dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu spomiẹdzy nóg jej popłynẹła krew śmierci. I znów cierpiałyśmy obie, znów ona wiẹcej niż ja. Anna Ś. |
Bettina dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu Do Dnia Matki jest trochẹ czasu. |
Bettina dwa lata temu |
Szpilka dwa lata temu czemu tatusiu zachlany tak skończyłeś życie swoje, gdy oszczywając ściany, łomot sprawiły ci gnoje? To na Dzień Ojca, równouprawnienie mamy ¬‿¬ |
Zenza dwa lata temu |
Szpilka dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Szpilka dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
kasiaczek dwa lata temu |
Szpilka dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |