| Pod moim nowym tekstem jest 1496 wyświetleń czy to jakiś błąd z strony portalu? Bo wszystkie mają od kilkunastu do może Maksymalnie 100.a tu nagle 1496, od czego to zależy? |
 | Czemu nie ma odpowiedzi? Nie lubicie mnie? |
 | Halo proszę się odezwać do mnie, co nie widzicie mnie nie macie czasu? |
 | Karol, mnie się wydaję, że samo odświeżanie strony przez jednego, albo iluś użytkowników - sprawiło taką ilość odsłon.
Może o to chodzi |
 | Po co by ktoś to robił? |
 | Musiałby zmieniać IP, teoretycznie możliwe, ale właśnie - po co? |
 | Czasami admin robi sobie żarty, pojawiają się na chwilę jakieś wpisy, by szybko zmienić się w inne, przychodzą zbanowani użytkownicy itp. to może to to |
 | Chyba nie wielu jest użytkowników tego portalu, co sprawiło że tekst tak szybko osiągną taki wynik? |
 | Podobno działa tu ostatnio szajka hipnotyzerów i okultystów, i tu by upatrywać |
 | Z użytkownikami jest trochę tak, że wrzucają i chcą być czytani, przy czym sami nikogo nie czytają, pewnie większość tak leci. Kiedyś ktoś szacował, że może tu być dwustu aktywnych użytkowników, ale nie są aktywni jednocześnie |
 | Najbardziej czytane są komentarze |
 | Wszędzie Maks 100 a tu 1500 i zastanawiam się czemu. Sam czytam i przerabiam teksty innych twórców. Ale wolę być czytany niż być czytelnikiem. |
 | To ja czytałam Karolu 1500 razy, twoja największa fanka 🫦🫦💞 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji