Wysyłka drugiego tomu (dla większości także pierwszego) M.A.T.O. w toku

Where Is My Mind
8 miesięcy temu
Wysyłka drugiego tomu (dla większości biorących udział, także pierwszego) Małej Antologii Twórców Opowi w toku.

Udało mi się nadać wszystkie (oczywiście odnośnie posiadanych adresów) przesyłki. Teoretycznie powinny dotrzeć w bieżącym tygodniu, więc jeśli nie ma was w domu w czasie aktywności listonoszy, to szukajcie awizo, gdy coś wróci (to jest za opłatą) drugi raz nie wysyłam.

Część osób otrzymała – dziękuję za info na mail tym, którzy je podali, reszta też miło gdyby podała, kasuję wówczas dane, maile i świstki – te ostanie idą na podpałkę.

Dzięki za udział. Tu się kończy bajka.

Innej antologii pewnie nie będzie – tak spekuluję, choć może ktoś lepiej przygotowany, a nuż, podejmie temat i zrobi to profesjonalnie?
Grafomanka
8 miesięcy temu
Dzięki, Yanko, że wziąłeś na siebie przygotowanie i realizację antologii, wiadomo, że to godziny pracy i negocjacji z użytkownikami, następnie z wydawnictwem... Za ten trud dziękuję Ci, myślę, że inni też.
Odwaliłeś kawał dobrej roboty, należy Ci się uznanie, tym bardziej że nikt by się tego nie podjął, raz że trzeba mieć pojęcie, dwa - użeranie się o każdy wers czy zdanie do poprawy, co jak widać na portalu, może być dosyć trudne.

Dla Ciebie 👏👏👏
TseCylia
8 miesięcy temu
Dopiąłeś!
Super, dzięki bardzo :)
Resztę Grafi napisała. 👍👌
Where Is My Mind
8 miesięcy temu
Serdecznie dziękuję, ale oj - bez przesady:) Poczekajcie, aż przeczytacie dwójkę.
Co już gdzieś pisałem, zabrakło dobrego, obiektywnego oka na ogarniecie błędów składu, literówek, ogólnego odbioru estetycznego itp.
Poza tym działałem trochę egoistycznie na zasadzie, a zrobię coś, czego nikt raczej nie zrobi:)

Jeszcze do kilku osób jest dopiero w drodze satysfakcja z wykonania ze 35%, miejscami więcej, okładka dwójki prawie dobrze wymiarem, za to niedociągów wszelkich naliczyłem sporo, zdecydowanie trzeba było wydrukować wstępnie na drukarce i wtedy estetyka byłaby się podniosła, a literówki itp. też łatwiej wyłapać na papierze.

Ale no - dzięki, dzięki:) Oby poczta nie opóźniała marszu
ZielonoMi
8 miesięcy temu
Jesteś wielki, dziękuję.
TseCylia
8 miesięcy temu
Jeszcze na maila wysłałam pytanko. Zajrzyj, yanko.
Where Is My Mind
8 miesięcy temu
No to już fanklub, dzięki ZielonoMi, to teraz trzeba w ramach zrobić coś poprawnie.

TseCylia, Zalukam, odpiszę bardziej w noc, się mi wylogowało tymczasem - znaczy komp miałem wyłączony

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji