Where Is My Mind 8 miesięcy temu Udało mi się nadać wszystkie (oczywiście odnośnie posiadanych adresów) przesyłki. Teoretycznie powinny dotrzeć w bieżącym tygodniu, więc jeśli nie ma was w domu w czasie aktywności listonoszy, to szukajcie awizo, gdy coś wróci (to jest za opłatą) drugi raz nie wysyłam. Część osób otrzymała – dziękuję za info na mail tym, którzy je podali, reszta też miło gdyby podała, kasuję wówczas dane, maile i świstki – te ostanie idą na podpałkę. Dzięki za udział. Tu się kończy bajka. Innej antologii pewnie nie będzie – tak spekuluję, choć może ktoś lepiej przygotowany, a nuż, podejmie temat i zrobi to profesjonalnie? |
Grafomanka 8 miesięcy temu Odwaliłeś kawał dobrej roboty, należy Ci się uznanie, tym bardziej że nikt by się tego nie podjął, raz że trzeba mieć pojęcie, dwa - użeranie się o każdy wers czy zdanie do poprawy, co jak widać na portalu, może być dosyć trudne. Dla Ciebie 👏👏👏 |
TseCylia 8 miesięcy temu Super, dzięki bardzo :) Resztę Grafi napisała. 👍👌 |
Where Is My Mind 8 miesięcy temu Co już gdzieś pisałem, zabrakło dobrego, obiektywnego oka na ogarniecie błędów składu, literówek, ogólnego odbioru estetycznego itp. Poza tym działałem trochę egoistycznie na zasadzie, a zrobię coś, czego nikt raczej nie zrobi:) Jeszcze do kilku osób jest dopiero w drodze satysfakcja z wykonania ze 35%, miejscami więcej, okładka dwójki prawie dobrze wymiarem, za to niedociągów wszelkich naliczyłem sporo, zdecydowanie trzeba było wydrukować wstępnie na drukarce i wtedy estetyka byłaby się podniosła, a literówki itp. też łatwiej wyłapać na papierze. Ale no - dzięki, dzięki:) Oby poczta nie opóźniała marszu |
ZielonoMi 8 miesięcy temu |
TseCylia 8 miesięcy temu |
Where Is My Mind 8 miesięcy temu TseCylia, Zalukam, odpiszę bardziej w noc, się mi wylogowało tymczasem - znaczy komp miałem wyłączony |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji