Życiowe rady dla umęczonych listopadem

Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Zanim popełnisz błąd i zamkniesz przyszłość na portalu, poczekaj, zastanów się, napisz tu śmiało, jakoś razem wypracujemy kompromis
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
ten ja
5 miesięcy temu
Co robić, jak żyć? Próbowałem w poprzek, ale za dużo złamań, może nie trzeba na gościńcu? Jestem załamany, nie mam przyszłości. Mam zardzewiałą brzytwę, myślę że użyję jej do skrajnej autoagresji...
Dementor Biały
5 miesięcy temu
Zaspałem do pracy!
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Yanku, odpowiedź jest prosta, nie żyj ani wzdłuż, ani w poprzek, tylko pod skosem, łatwiej będzie się tobie asymilować. Co do gościńca, to nikt z nas nie jest tutaj na stałe. A co do brzytwy to daj sobie jeszcze ze 30 lat życia, jak nie wyjdziesz na prostą to użyj brzytwy, będzie usprawiedliwione.
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
„Prosta stopa nie boi się krzywego buta”
Grzechu, to chińskie przysłowie zdaje się pasować do twojego problemu
Bettina
5 miesięcy temu
bei fuss, tego uczą się małe dzieci i ma prowadzić mysl w kierunku bezpieczeństwo pieszego na ulicy
Kłaniam się twoim stopom mówi wczoraj taki mały do małej. Słodkie.
Dementor Biały
5 miesięcy temu
Raczej "pamiętaj że rozładowany smartfon nie odpala alarmów"
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Beato co ciebie sprowadza, czym udręczon twój rozum i ciało?
MartynaM
5 miesięcy temu
Listopad mnie nie męczy, ale byłabym wdzięczna za dobrą radę dla tych, którzy mają problem z przyjęciem krytyki, przez co usuwają teksty. Jak im pomóc, jak ich przekonać, że krytyka polega na pokazaniu błędów w celu dokonania poprawy?
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
A to akurat proste Martyno, krytyka działa na zasadzie selekcji naturalnej, kto nie jest w stanie znieść jej ciężaru i przestaje pisać, znaczy że pisać nigdy nie powinien.
MartynaM
5 miesięcy temu
Aż tak radykalnie? Może jest chociaż cień nadziei?
Bettina
5 miesięcy temu
Muszę podnieść cztery litery i nakarmić ciało przed pracą:)
Bettina
5 miesięcy temu
Znaczy na zakupy się udać.
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Martyno. Literackie beksy, przejadły się już chyba wszystkim.
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Beato, a nie łatwiej załatwić sobie u boku kogoś kto robi za ciebie zakupy?
MartynaM
5 miesięcy temu
Ale jeśli te "beksy" chodzą po portalu i płaczą, że usunęli teksty przez trolle(tak nazywają użytkowników, którzy normalnie publikują, ale ośmielili się skrytykować "dzieło"), bo te "trolle" przychodziły pod teksty i czepiały się.
Noe wiem jak pocieszyć biedactwa, toż zapłaczą się tu jeszcze...
MartynaM
5 miesięcy temu
Jakiś sposób musi być... niechby już pisali, dobrze, źle ale może od serca?
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Przysyłaj każdego skrzywdzonego tutaj, postaram się przemówić im do rozsądku.
MartynaM
5 miesięcy temu
Szczególnie, że tyyyle zainwestowały, w sensie te beksy, bo biegaly po portalu i chwaliły wszystko jak leci, w nadziei na rewanż... a tu jeden "troll" zniweczyl plany i co gorsze nadzieje...

Myśl, jak pomóc... na pewno coś wykminisz. Ja wracam do roboty...

Część postów została ukryta (126)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Ten ja, nie skojarzyłeś, że to o tobie?
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, Feromony robią swoje, popatrz na to z innej strony - np. nie nudne, a zabawne...
Jesteś dzisiaj wyjątkowo spokojny, ostatnio nasze spotkanie przebiegło w innej atmosferze
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Królowa pasieki dała się pokryć stąd ten spokój? Pani R
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, Nie przeceniaj mej inteligencji, nie potrafię obsługiwać qmbajnu
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, Aury się nie wybiera, można już sterować pogodą, ale póki co bogaci wolą kraść, by być bogatsi
Oryginalne macie tu narzecze, pomieszanie furii z obcym, narkotycznym dialektem prostego pensjonariusza MONAR-u
nie będę oceniał, czy jesteście jego stałymi gośćmi, choć pewnie by się przydało. Pomocy tam żadnej, ale przynajmniej egzystencja wśród swoich
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, Dlatego cenimy twój umysł, aby go w zwój i w słój a potem w gablotę dla potomnych
Z twoich ust słyszeć takie słowa, to prawie jakby mnie wyróżniła Elżbieta II, ale zaraz... ona przecież nie żyje. To dlatego tak wali trupem jednak
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, Dziwni są qmbajniści, dlatego im nie wierzę, jesteś na oddziale i o tym nie wiesz, może jednak przeceniłem twój intelekt, choć i tak nie wierzę qmbajnistom
ten ja
5 miesięcy temu
"Elżbieta II" PRECZ Z MONARCHIĄ!
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Ten ja, nie oceniaj rzeczywistości zbyt pochopnie, może tak naprawdę jesteś szanowanym biznesmenem ale od urodzenia siedzisz w pijackim amoku i nie ma znikąd ratunku
Odchodzę, Monarchia, piękne czasy
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, Przceniasz mnie albo kłamiesz, co jest cechą literatów - qmbajnistów, dlatego im nie wierzę.

Muszę brykać. nakarmić święte jeże - w nie wierzę, mój pies wyjada im środki, zostają skóra i kolce
Anonim
5 miesięcy temu
Porada: weźcie bochenek chleba, do tego wędlinę albo żółty ser, trochę warzyw na wierzch i najedzcie się do syta!
Ta porada była za darmo, nic za nią nie chcę.
ten ja
5 miesięcy temu
Porada: Jeśli masz dwie pary identycznych butów i w pośpiechu założysz dwa lewe lub dwa prawe i jeden cię uwiera, dokonuj zamiany, przekładając co określony czas buta z jednej nogi na drugą, zaoszczędzisz pięćdziesiąt procent uwierania jednej stopie, drugiej zafundujesz tyle samo, ale powiadam - warto
ten ja
5 miesięcy temu
Jeśli nocą stoisz na środku jezdni (po balu) i widzisz dwa szeroko rozstawione światła, które się zbliżają, nie kombinuj, że to dwa równolegle jadące motocykle i nie wymijaj ich pośrodku
ten ja
5 miesięcy temu
Jeśli widzisz qmbajn - uciekaj w najbliższy las
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Podobno jak cieknie gęsta krew z ust to po chłopie...
ten ja
5 miesięcy temu
Mnie ciekła wiele razy, ale przeżyłem
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
"Wiem karetka nie przyjedzie, flaszka pękła a to pech"
ten ja
5 miesięcy temu
"Rozjebałem się na drzewie"
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
ten ja
5 miesięcy temu
Ja do tego dopisałem kiedyś kilka zwrotek, spróbuje sobie przypomnieć, ale to już tyle lat...
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Znałem gościa co lubił bardzo tę piosenkę, zabił się nawet na motocyklu.
ten ja
5 miesięcy temu
To paranoid był jakiś...

Moje dopisane z pamięci:

"Mam bandame kole szyi i skórzany czarny pas moje poszarpane dżinsy i kowbojskie buty dwa"
ten ja
5 miesięcy temu
Zara se bede dalej przypominał
ten ja
5 miesięcy temu
Choć te dżinsy się nie kleją - coś poplątałem
ten ja
5 miesięcy temu
Se muszę dłużej przypominać
ten ja
5 miesięcy temu
"Mam bandame kole szyi i kowbojskie buty dwa biała czacha na katanie niżej napis USA (ju es ej)"
ten ja
5 miesięcy temu
Ale ja ze dziesięć wersów dopisałem, umkło mi gdzieś tak w 1995
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
Szkoda bo próbka niezła.
ten ja
5 miesięcy temu
E, dziś se nie przypominam, trzy akordy, potem jeszcze jeden, zagrywka prosta
ten ja
5 miesięcy temu
Ano, próbowałem utrzymać klimat, ale - pamięć tego... a taśma zginęła
ten ja
5 miesięcy temu
"Ma maszyna mnie po szosie smuga kurzu to mój ślad, wyścignąłem duży fiat
jade do cię moja blacha daje błyski a ty stoisz otworem" - coś tak kombinowałem"

E, chyba inaczej - zapomniało mie siem...
Nie wiem jak tam twoja orientacja seksualna, ale łaskaw być był i się ode mnie odczepił, bo nie widzi mi się to najlepiej
ten ja
5 miesięcy temu
*niezły to to jest wehikuł, wyścignąłem duży fiat
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, To ja się czepiam ciebie albo twojego qmbajnu? Ja uciekam przed qmbajnami i qmbajnistami...
ten ja
5 miesięcy temu
Slawoszczan Witłesko-Kruppo, Mało źe qmbajnista, to jeszcze zboczony! Rozpyl feromony, bo chyba zwietrzały
Łukaszenkow
5 miesięcy temu
ten ja
5 miesięcy temu
"nie byłem nigdy w Arizonie, nie byłem wierny swojej zonie..."
ten ja
5 miesięcy temu
A nie, to tylko okładka od tego, pieśń inna
ten ja
5 miesięcy temu
Znana również
Łukaszenkow