haiku

deszcz i wichura

po liściach i po ptokach

– urok jesieni

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • Pan Buczybór 26.03.2019
    Prawda, ale takie se.
  • tribia 26.01.2020
    prawda jest, ze prawda nie jedna, a dwie. Laczac kolory obydwu wychodzi jakby szare - takie se.
    A ja dzis pierdole kocopoly i to bez polskich znakow. Taki se ze mnie nie konca patriota, co to lazi po opowi i porzadnych ludzi komunistycznie neka swoja prawda. :). Choc z pozoru... Niby Wolna Europa! To niby spoko... Tylko, kurwa, dlaczego nie wprowadzili razem z nakazem pracy - zepsutych odbiorikow? Takie ustawienia fabryczne! Propaganda! Wodka! Dziurawe dachy fabryk, wszyscy zalani. Jak po powodzi w 97. Kurwa, duzo zgonow. Ale to nic. praca promilowa to przede wszystkim zrozumienie, iz w pracy najwazniejsza jest organizacja. Czy sobie wolisz na lezaco, czy lubisz bez okrycia beretowego... i tak dostaniesz tyle samo, co ten, ktory pozycja przypomina zapracowanego.
  • yanko wojownik 27.03.2019
    Kiedy coś napiszę i skończę, to wydaje mi się niekiedy, a nawet dość często, że to ujdzie, a nawet że może jest dobre, zaś kiedy wrócę do tego po czasie, to już niekoniecznie tak myślę, niekiedy coś poprawiam, ale nie zawsze da się i tak jest z tym (jedno spośród ogromu moich takich blisko schematu) - jednak skoro warte komentarza, to chyba ujdzie i jako "takie se" to już już akceptowalne.
  • yanko wojownik 27.03.2019
    *już już - miało być "już chyba akceptowalne".

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania