------

----+--+

Średnia ocena: 3.4  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (8)

  • Poncki dwa lata temu
    Mary pytanie mam takie czy samodzielne z jest osobną sylabą?
  • rozwiazanie dwa lata temu
    Przybył listopad
    razem z nim pochmurne dni
    i melancholia

    ...bardzo fajne haiku. Pozdrawiam ?
  • Margerita dwa lata temu
    Dziękuję
  • Piotrek P. 1988 dwa lata temu
    Podoba mi się to haiku.

    5, pozdrawiam ?
  • Margerita dwa lata temu
    To się cieszę
  • ten ja dwa lata temu
    Czas przeszły w pierwszym wersie, sześć sylab w drugim. Prawie haiku, w czytaniu fajne.
  • Margerita dwa lata temu
    To się cieszę że ci się podoba
  • Margerita dwa lata temu
    Prawie mi się udało napisać naprawdę haiku

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania