Poprzednie częściHaiku x2 –– yanko wojownik

Haiku – O moście Magda1906

**********************************************

****************************************

 

Był sobie most

a na nim księżyc tańczył

woda biła brawo

*********************************************

Średnia ocena: 4.8  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (26)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania