Haiku o wiośnie

Wiosenny wiatr

pachnie młodością

kiedy ciągniesz mi ...

 

promienie słońca

Średnia ocena: 4.1  Głosów: 17

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (15)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania