Haiku syntetyczne

Boli mnie noga

Od

Wczoraj

Średnia ocena: 1.8  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (20)

  • Bettina 9 miesięcy temu
    Czy leci z nami Małpa?
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    A jakie to haiku?

    ''Boli mnie noga od wczoraj'' - ty myślisz, co piszesz?
  • Bettina 9 miesięcy temu
    I nos.
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    Czyli trzeba ciebie jakoś specjalnie traktować. Ok.
  • Bettina 9 miesięcy temu
    MartynaM
    Nie inaczej. Boli mnie brzuch. Ręka, noga, siusiaczek
  • Bettina 9 miesięcy temu
    Ale, co najgorsze, oka mnie zaczynają boleć.
    Mnie.
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    To idź do lekarza, to nie żarty...
  • Bettina 9 miesięcy temu
    MartynaM
    Byłem. W czwartek. W tym tygodniu.
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    Bettina, sypiesz się, nie wiem co do tego doprowadziło, w sensie jakie używki, ale...
    ''
    Bettina 39 min. temu
    MartynaM
    Byłem. W czwartek. W tym tygodniu.''

    ''Byłem'' - no cóż... słaba gra
    Ale taka była od początku...
  • Bettina 9 miesięcy temu
    MartynaM
    O, chryste
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    Modlisz się?
    No cóż, 🤣🤣🤣
  • A ja nie potrafię napisać dobrego opowiadania o pielgrzymach.
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    Jak mi przykro...
  • Bettina 9 miesięcy temu
    MartynaM
    Zrobiono mi pobranie krwi. W tym hiv.
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    A zrobili ci test na jakieś odlotowe substancje?
  • Bettina 9 miesięcy temu
    MartynaM
    Tak.
  • Bettina 9 miesięcy temu
    Wszystkim.
  • MartynaM 9 miesięcy temu
    To fajnie.

    Zdrowia życzę...
  • Bettina 9 miesięcy temu
    Pracuję w odlotowym miejscu.
  • Bettina 9 miesięcy temu
    Dobrze , że. Mi nogi nie urwało
    :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania