-----

-----

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (18)

  • IgaIga dwa lata temu
    Jadła?
  • Harem Szejka dwa lata temu
    Paliła
  • Margerita dwa lata temu
    Harem Szejka witam dawno cię tu nie było
  • zsrrknight dwa lata temu
    piękne. Podoba mi się to niedopowiedzenie
  • Margerita dwa lata temu
    Taki był mój ceł bo czytelnik ma sam sobie dopowiedzieć
  • Poncki dwa lata temu
    A hajku nie ma mieć 5-7-5?

    Jarała ?
  • Poncki dwa lata temu
    Przejrzałem Twoje Haiku. Czym są plusy minusy kreski i dwukreski?
  • Margerita dwa lata temu
    Bo bez tego nie chce się wbić
  • Poncki dwa lata temu
    Margerita
    W sensie, że za krótkie?
  • Margerita dwa lata temu
    Poncki tak
  • Poncki dwa lata temu
    Margerita
    Ja wrzuciłem tekst "Odwieczne pytanie" z japońskimi znaczkami haiku (俳句) po jednej linijce przerwy i poszło.
  • ZielonoMi dwa lata temu
    Jestem za blantem! ??
  • ZielonoMi dwa lata temu
    Zmień na "słoneczka",będziesz miała 5,7,5.?
  • Margerita dwa lata temu
    ZielonoMi czy tak dobrze?
  • Harem Szejka dwa lata temu
    Margerita

    na słoneczku grzeje się
  • ZielonoMi dwa lata temu
    Margerita O zachodzie słoneczka.
  • Margerita dwa lata temu
    Harem Szejka pewnie tak co słychać?
  • ZielonoMi dwa lata temu
    Mar, dodaj ten z galotami, był zajebisty. Mój ulubiony.???

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania