Przegnaj

Przegnaj złe myśli precz skowronku,

ma miłość twarda jest jak spiż,

dam ci bukiecik modrych fiołków,

na wróżbę szczęścia sypnę ryż.

Średnia ocena: 4.1  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania