.

 

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 11

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (28)

  • Ashley 30.01.2017
    Dobre :) 5
  • Ashley 30.01.2017
    Dobre :) 5
  • Ashley 30.01.2017
    Podwoiło mi się :( sorka
  • Pasja 30.01.2017
    Ashley dzięki za odwiedziny i zdrówko
  • Pan Buczybór 30.01.2017
    Dupna kanapka zawsze dobra na cholesterol. 5
  • Pasja 30.01.2017
    Głodnemu zawsze coś na myśli, a cholesterol w czasie uczty się wyrówna. Dzięki i zdrówko
  • DJNŚ 30.01.2017
    Cholera, zgłodniałem. Przyznaję, że było to bardzo przyjemne dla podniebienia. 5
  • Pasja 30.01.2017
    To smacznego. Dziękuję za odwiedziny i zdrówko
  • Ewcia 30.01.2017
    Trochę zalatuje Brzechwą.Świetnie pomyślana własna interpretacja.Daje 5
  • Pasja 30.01.2017
    Dzięki za odwiedziny i ocenę.Pzdr.
  • KarolaKorman 31.01.2017
    Z Kleparza od baby najsmaczniejsze :) Ten fragment mnie uwiódł:
    ,,Trzy papryki w kolorach tęczy przybiegły z żalami,
    Garnitur zostawił obok, ale wszedł z butami.'' - ha, ha - cudnie o kanapce :) piąteczka zasłużona :)
  • Pasja 31.01.2017
    Dzięki za uśmiech na twojej twarzy i smacznego życzę. Zdrówko
  • Numizmat 31.01.2017
    Jak ja nie lubię czytać w nocy o jedzeniu, zaraz się głodny robię ;) 5
  • Numizmat 31.01.2017
    i generalnie gratulacje ;) Wygrałaś konkurs na jedyny tekst na stronie głównej (w chwili obecnej), który jest warty, żeby go przeczytać.
  • Pasja 31.01.2017
    Smacznego i dziękuję za odwiedziny , skromność moja nie pozwala na więcej. Zdrówko
  • Adam T 31.01.2017
    Właśnie sobie jem śniadanko, bo dziś wolne od pracy, a tu patrzę! Taka PYSZOTA, a i puenta, żeby nie rzec pointa zacna:) Bardzo pięć :))
  • Pasja 31.01.2017
    Smacznego, a puentą się nie sugeruje. Lubię delektować się jedzeniem, zwłaszcza kanapkami. Dzięki i zdrówko
  • Pasja 31.01.2017
    pasja sugeruj !
  • Karawan 31.01.2017
    Kleparz, Długa,... Planty pozdrów Straszewskiego i Liceum Witkowskiego... Dobrze że Kleparz ocalał! 5!
  • Pasja 31.01.2017
    Kleparz ocalał, ale nie wiadomo czy się za niego też nie wezmą. A Floriana pozdrowię i Augusta też. Dzięki i zdrówko
  • Drzazga w mózgu 02.02.2017
    Wyśmienita, nie wiem tylko czy ta szynka parmeńska celowo się przemianowała :) 5!
  • Pasja 02.02.2017
    Dzięki za odwiedziny i smacznego. A szynka jest taka i taka zauważ. Pozdrawiam i zdrówka dużo
  • Margerita 19.05.2017
    Wiersz jest bardzo apetyczny ąż chciałoby się zjeść taką kanapkę moja ocena 5
  • Pasja 19.05.2017
    A to bardzo proszę Mar i smacznego.
  • Enchanteuse 19.05.2017
    Faktycznie, Twój styl przypomina styl Brzechwy, ale według mnie należy traktować to tylko jak komplement :)
    Wkradło Ci się w tekst parę błędów (zatrzymaj mnie, jeśli się zagalopuję :)):

    *-- Gdzie pani się tutaj wpycha? -- rzekła sałata masłowa. - i jeszcze delikatna sugestia : nie lepiej by brzmiało:
    "-- Gdzie mi się tu pani wpycha? "

    * -- Przyjdzie kolej na panią, to wtedy zawołam.

    Myślnikami dobrze jest oddzielać wypowiedzi poszczególnych osób (lub rzeczy, jak w tym przypadku,) wtedy czytelnikowi łatwiej się odnaleźć.
    A treść bardzo mi się podoba - nie nudzi, chociaż zawiera historię rzeczy martwych. Dlatego też przyznałam 5 :). Bardzo lubię takie pozytywne pisanie, od razu na duszy jest troszeczkę lepiej :)
  • Pasja 19.05.2017
    Wielkie dzięki za cenne wskazowki, poprawione. Ciągle jeszcze uczę się.:-)
  • Enchanteuse 19.05.2017
    Pasjo - ja tak samo. Trochę zajęło mi, żeby zrozumieć, jak bardzo potrzebna nam wszystkim jest konstruktywna krytyka. Mimo wszystko uważam, że błędy należy wytykać z umiarem (ani zbyt delikatnie, ani zbyt chamsko) , co jest swego rodzaju sztuką.
    PS: Nie sugeruję , że Ty nie umiesz przyjmować krytyki, rzecz jasna, mówiłam ogólnie :)
  • Pasja 19.05.2017
    Enchanteuse oczywiście krytyka jest bardzo potrzebna, byle sprawiedliwa. Tylko tak ogólnie wielu jej nie lubi, nawet ci wielcy. Byłam kiedyś na spotkaniu z Myśliwskim i tam było spięcie pomiędzy krytykującym, a pisarzem. W każdym razie Myśliwski był zbyt wulgarny. :-)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania