Kolejny z kolei wierszyk

Wyobraziłem sobie pociąg

Sobie o kolei myśląc

O kolei sobie myślałem

Tory myśli przemierzałem

Myśli o wagonach

O kolejowym przemyśle

Jaki z tego wniosek?

 

Że potrafię myśleć

Średnia ocena: 4.9  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • Pan Buczybór 08.01.2017
    Brawo ty. 5
  • Ćwiartka 08.01.2017
    Jak dobrze że są jeszcze ludzie potrafiący myśleć;)
  • Krystian244 08.01.2017
    Dobre daje 4.
  • Adam T 09.01.2017
    Kolejny z kolei:):) Tytuł plus wiersz równa się pięć:)
  • Szudracz 09.01.2017
    Kolejna ode mnie 5 :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania