KOMENTUJCIE INNYCH
Kto autorów komentuje, ten ich serca tym raduje.
*
Komentujcie i radujcie.
*
Tekst bez komentarza, to się tutaj często zdarza.
*
Kto nie komentuje, sam na komentarz nie zasługuje.
*
Autorze napisz pod innymi tekstami komentarz, niech nie będą martwe jak cmentarz.
Komentarze (20)
Czysty molibden jest srebrzystobiały, bardzo twardy i ma jedną z najwyższych temperatur topnienia spośród wszystkich pierwiastków[4][5]. W małych ilościach nadaje odporność chemiczną i twardość stali, zmniejszając jednocześnie jej kruchość[6].
Hihihi ;)
Nie ma przymysu komentowania.
To tylko i wyłącznie bon ton.
5, pozdrawiam ?
Piotrku P. 1988 i za to dziękuję ?
Zdrówka!
Na opowi, to każdy siedzi w swojej dziupli i dzioba nie wychyli, żeby mu kto nie nasrał na łepek.
Dziuplolożcy?
xd
Lepsza dziuplanka, niż dziupla?
E tammm, napisze się komentarz, a bucowaty aŁtor albo się nadmie, albo zruga, albo nie odpowie.
Nie lepiej omijać i komentować tylko u sympatycznych? ?
W ten sposób tworzy się magiczny krąg, do którego nie mają dostępu nowi.
Ja, w każdym razie, próbuję. Są autorzy, którzy mają kilkadziesiąt pozycji i ZERO! komentarzy,
ój z nimi. Przypuszczam, że to klony klonów, tylko boją się, że swoim komentarzem naprowadzą kim są.
Jeśli odezwie się chamuś, to kopa w (_!_) i nie będzie już nigdy komentowany/na.
Uważam, że należy komentować. Najlepiej z multikonta?
Hahahahaha, no jak z multikonta to spoko loko, idę zakładać - tak z 10 na początek ?
No widzisz, a nowy winien się udzielać, często jednak pierdutnie dzieło i na okluski czeka ?
A przecież jesteśmy społecznością i chyba każdy z nas czeka na zainteresowanie, nowy jakby o tym nie wiedział albo udaje, że nie wie.
Ładny dzionek u mnie, pójdę se polatać po świeżym powietrzu. Ciao ?
Ale to jest poniekąd wkupywanie się w łaski starych użytkowników.
I tak źle i tak niedobrze.
Doskonale rozumiem każdy wariant i każdy pogląd na ten temat.
Czasami przychodzi wszystko naturalnie, a innym razem, jak po grudzie. Każdy ma swój sposób.
Bajó!
pozdrawiam
Napisz komentarz
Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania