xxx

xxx

Średnia ocena: 3.8  Głosów: 13

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (9)

  • Te "rozpaliłeś" chyba powinno być od nowego wersu? Tak czy owak wiersz kapitalny; zwłaszcza ten fragment o rosie. Pozdrawiam 5
  • MartynaM rok temu
    Dziękuję, Marku, za komentarz. W sumie tak sobie eksperymentuję z wersami.
    Pozdrawiam.
  • Dekaos Dondi rok temu
    MartynaM↔Przeczytałem na gwałt, bo za chwilę ów skasowany będzie, a chociaż w Twoich żyłach, poezja płynie, jeno Ob, może zakłócić przepływ, choć krwinki w zamyśleniu, na łódce metafory płyną...Pozdrawiam?:)
  • MartynaM rok temu
    Dekaos Dondi, cieszę się, że zdążyłeś... hahaha
    Dziękuję za komentarz.
    Pozdrawiam.
  • rozwiazanie rok temu
    A jednak poetka :)), dojrzały ładny wiersz.5. Pozdrawia ?
  • rozwiazanie rok temu
    Miłego dnia :)
  • MartynaM rok temu
    Rozwiazanie, dziękuję za przeczytanie i komentarz.
    Również życzę Ci miłego dnia.
    Pozdrawiam.
  • Na plus, zaczynam przyzwyczajać się do Twojego stylu
  • MartynaM rok temu
    To miłe. Dziękuję.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania