o nuncjuszu wiersz krótki

siedzi nuncjusz

pisze poetyzm

wiersz mój czyta

pisze komentarz

przegląda opowi

szuka pochwał

zasłony mrugają

jak firanki co szukają

panienki sraczki i ona mu powie

nuncjuszowi

co on uczynił

ją to boli

mikser się zatrzymał

jurajska wypita

może to nuncjusz się teraz zapyta

heloł, o czym ten wiersz opowiada

o nuncjuszu

o tobie tak

nuncjusz

nie można tak się zachowywać podle

bo gównożeria nie wybacza

Ulice nędzy na wybitych oknach

nuncjusz zabił się przez powieszenie

klamka wybita

bałagan gryzmoły

gówno

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • literatx 01.10.2017
    halo, niech to pojawi się na głównej
  • literatx 01.10.2017
    co do cholery jakiś limit jestb
  • Nuncjusz 01.10.2017
    literatx jest limit, wprowadzony przez admina na nasze życzenie
  • Nuncjusz 01.10.2017
    Piekne gówno do kwadratowego szamba :)
  • Pan Buczybór 02.10.2017
    Kurczę, czyli limit działa i skuteczny całkiem. Good.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania