O pisaniu wierszy

Milczenie jest złotem, więc poezja

jest cała posrebrzona

czasem mówi za mało a czasem

zbyt dużo, jak to ona..

 

opowiada o świecie i wybiera

jak sądzi, najlepsze słowa

skleja,układa je obok siebie

i próbuje od nowa

 

kiedy wiersz trafia na wybieg,

jest łasy na pochwały

i nie obraża się na złe recenzje,

byle go tłumy czytały....

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania