Pieczone ogórki kiszone
Przepis na pieczone ogórki kiszone.
***
Garnek. Jajka. Podstawowe składniki w kuchni gotowe. Jednak potrzebujemy pospolitych rozmiarów tych ogórków, abyśmy zaczęli przepis. No dobra, ogórki, pomidory itp. gotowe. Teraz tylko... Mąka i sól!!!
Rozdział 1
Wkładamy kurczaka do jajek
***
Tak więc tak. Aby nasz pomidor był dobry, musimy włożyć kurczaka do jajeczek kurczątek. Jak to zrobić? Kurczaka bierzemy w klatce na stół. Psikamy go płynami-konsystencjami, które będą później wpływać na wygląd i smak kurczaka w jajkach.
- Kukurykuuuu!!
Zamknij się. Teraz bierzemy jaja i...
- Kukurykuuuu!!
Stul mordę, grzybie. Bierzemy jajka i wkładamy do nich ostry nóż, żółtko wyciągamy i lejemy na głowę kurczaka.
- Kukukruuryrurjeayskjdyeije!!!!
Teraz otwieramy klatkę, bierzemy kurczaka do ręki i wśród dużej ilości jajek chowamy go, przykrywając talerzem.
- Kukum!!
Rozdział 2
Kisimy ogórki
***
Ażeby podkisić ogórki, potrzeba suszarki do kiszenia ziół i grzybów. Dajemy je do środka suszarki, rozpieprzamy całą suszarkę siekierą i gotowe.
Rozdział 3
Kurczak nabiera barw
***
Gdy nasz kurczak udusi się pod talerzem, wlewamy mu miód do nosa i dolewamy kocie żarcie do jego oczu.
Teraz tylko dać wszystko do pieca i włala. Gotowe.
Rozdział 4
Jak dać do pieca?
Ustawiamy na 120 stopni.
Rozdział 5
Skąd mam pewność, że ten przepis jest prawdziwy?
Zaufaj mi.
******************
Komentarze (8)
Napisz komentarz
Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania