Poprzednie częściPłonie wiersz

płonie wiersz

zbudujmy swój mały świat

bez trosk i wad bez obaw

nie bój się mnie myśli moje czyste

czerwona krew róża biały bez

 

wyciągam dłonie do nieba

ku pokrzepieniu serc daj

spokojnie żyć marzyć śnić

w tym świecie tylko my

 

niech zapłonie milion świec

słońc tysiące uderzenia serc

oddech głęboki na sen

przez noc w dzień kochamy się

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania