Poemat dada

Precz z rządu carewiczu! kaukaski przedstawiciel knajak nieskromność w Rzeczpospolita i zmyślenie antybiałoruski nie byle kto spec od kapitel nierób , luminarz i łupieżca to na pewno Piłsudczyk antysłowacki reksio to samo co głupi Marsz z kołchozu paskudo! radykalista spec od Maroko Nic nie pomoże na fasadowość , chyba, że rodak Bijcie piłsudczyków, ażeby aż o Jugosławii zwątpili. antyłotewski wywrotowiec plutokrata , ancymon i Konrad to na pewno radża Nic nie pomoże na umizgi , chyba, że matacz Jazda z chałupy parchu! polak to osobowość twórcza bądź antagonista Bijcie kaliszanów, ażeby aż o Lwowie zwątpili. Bankiet zawodowiec jest antymongolski . SPAĆ!? ! Kiedy perturbacja ? ktoś dichtował górna część mądry panie, daj pan kaczuszka Bijcie Ukraińców, ażeby aż o Polanach zwątpili.'

Średnia ocena: 3.7  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • Drożdżak 08.05.2021
    podżegacz , ważna figura i radykalista
  • MemeMajster 08.05.2021
    fajne
  • Wertyt 09.05.2021
    Da da bla da bla bla fajne da da bla ☺

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania