Poemat o bohaterze

W sercu Anon

legendy bohater

Mądrość twoja rozświetla

ciemne miasteczko

 

Podążasz drogą

gdzie skarby ukryte

Prawda niewyśniona

gdzie pieniądze są za las

 

Twoje serce wypełnione

odwagą i siłą

Innych prowadzisz

ku marzeń spełnieniu

 

Przekraczasz granice

odkrywasz sekrety

Anon wizjoner

Na niebie gwiazda świeci

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • kamińe 10 miesięcy temu
    anon słodki jezd i basta

    podpisano: pederasta
  • Senograsta 10 miesięcy temu
    Grzyby i marzenia i zdrowie
  • piliery 10 miesięcy temu
    Oda jak oda ale mało wyrazista choć paradoksalnie dosadna.
  • Piotrek P. 1988 10 miesięcy temu
    Ten poemat nawiązuje do opowiadania "Kilimanjaro", też autorstwa GrzybySąSpoko.

    5, pozdrawiam 🙂

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania